ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδριάνα Νικολάου: Ξεσπά η μητέρα του Θανάση με τον Σταυριανό - «Έχει το θράσος να σηκώνει κεφάλι, είναι ντροπή»

Ανδριάνα Νικολάου: Ξεσπά η μητέρα του Θανάση με τον Σταυριανό - «Έχει το θράσος να σηκώνει κεφάλι, είναι ντροπή»

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ήταν η μητέρα του Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου.

Μιλώντας για τον θάνατο του γιου της, ανέφερε ότι φάνηκε ξεκάθαρα ότι πρόκειται για δολοφονία και «θα φανεί όταν θα βρεθούν οι δολοφόνοι».

Στις 12 Ιουλίου 2023 είχε γίνει η διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία, αφού τέτοια μέρα ο Θανάσης Νικολάου είχε καταταγεί στο στρατό και όπως σημείωσε, «υπέγραψε το συμβόλαιο θανάτου».

Η κ. Ανδριάνα μίλησε για το πως νιώθει και πως βλέπει την κατάσταση της υπόθεσης αναφέροντας ότι «κάποιοι προσπαθούν ακόμα την να οδηγήσουν εκεί που τους συμφέρει».

«Κάποιοι θα έπρεπε να είναι καταδικασμένοι και δεν θα έπρεπε να τους δίδουν το δικαίωμα να σηκώνουν κεφάλι επειδή έχουν την στήριξη από τη Νομική Υπηρεσία», σημείωσε, και πρόσθεσε ότι προσπαθεί να μείνει ως η φωνή του νεκρού παιδιού της.

Παράλληλα δήλωσε πως, «αν ο αείμνηστος Θανάσης μου ήταν επώνυμο πρόσωπο θα έβρισκαν αμέσως τους δολοφόνους του», ωστόσο στη υπόθεση, όπως σημείωσε, το θύμα δεν είναι επώνυμο για να τρέξουν ώστε να βρουν τους δολοφόνους, αλλά είναι οι θύτες και όλοι όσοι έχουν εμπλοκή και συγκάλυπταν την δολοφονία, είναι επώνυμοι και προστατευόμενοι γι΄ αυτό η υπόθεση.

Επιπρόσθετα μεταξύ άλλων η κ. Ανδριάνα διερωτήθηκε, «γιατί υπάρχει αυτή η υπέρμετρη επιθυμία και επίμονη προσπάθεια του εκ μέρους του κ. Σταυριανού για να ακυρωθεί το πόρισμα»
Επίσης η κ. Ανδριάνα ανέφερε ότι αρκετός πολίτες επικοινωνεί μαζί της και της αναφέρουν ότι «με αυτές τις κινήσεις ο κ. Σταυριανός αποκάλυψε ο ίδιος με περίτρανο τρόπο την ενοχή του και την εμπλοκή του στην υπόθεση».

Καταληκτικά, μιλώντας για τον κ. Σταυριανό, σημείωσε ότι, «αυτός ο άνθρωπος θα έπρεπε από χρόνια να ήταν κλειστός μέσα στη φυλακή και όχι να έχει το θράσος να σηκώνει κεφάλι, είναι ντροπή», κατέληξε.

Δείτε βίντεο: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πόθεν Έσχες: Δείτε τα περιουσιακά στοιχεία όλων των βουλευτών

Ιδού ο σταυρός που «μυρόβλυζε» στη Μονή Αββακούμ – Πού βρίσκεται σήμερα και πώς εξαπατούσαν τους πιστούς – Δείτε φωτογραφία

Πόθεν Έσχες Αννίτας: Η περιουσία της, οι καταθέσεις και… τα πολλά χρέη

Υπόθεση Metamax: Διαφήμιζαν κέρδη μέχρι και 3 χιλιάδες ευρώ την ημέρα - Πραγματοποιούσαν σεμινάρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Κύπριος σημαίνει...κυβερνητικός: Έσπασε κάθε ρεκόρ ο αριθμός των Δημόσιων Υπαλλήλων

Αυτή είναι η Ελληνίδα ηθοποιός που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του συζύγου της



Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Ανέκαθεν σεβασμός της ΕΥ στον θεσμό Γενικού Εισαγγελέα» - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Ανέκαθεν σεβασμός της ΕΥ στον θεσμό Γενικού Εισαγγελέα» - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

Αν υπήρχε θεσμός τον οποίο η Ελεγκτική Υπηρεσία αντιμετώπιζε με περισσό σεβασμό είναι αυτός του Γενικού Εισαγγελέα, ανέφερε ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, κατά την τελευταία μέρα της αντεξέτασής του ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου την Τρίτη, σχετικά με την αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη για απόλυσή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top