ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνελήφθη 18χρονος: Τον έπιασαν με την «πραμάτεια» του

Συνελήφθη 18χρονος: Τον έπιασαν με την «πραμάτεια» του

Δεκαοκτάχρονος συνελήφθη το πρωί για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας στο παραλιακό μέτωπο Λάρνακας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας, «στα πλαίσια στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, γύρω στις 08.50 το πρωί, μέλη του ΟΠΕ της ΑΔΕ Λάρνακας, εντόπισαν νεαρό αλλοδαπό στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, οι κινήσεις του οποίου θεωρήθηκαν ύποπτες και κλήθηκε για έλεγχο».

Πρόσθεσε ότι «κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκε στην κατοχή του νεαρού, ηλικίας 18 ετών, αθλητική τσάντα, εντός της οποίας υπήρχαν τρία κινητά τηλέφωνα, μια πιστωτική κάρτα, κλειδιά οχήματος και οικίας και ένα ζεύγος ear pods. Ο νεαρός δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις στα μέλη του ΟΠΕ για την προέλευση των ανευρεθέντων και οδηγήθηκε στα γραφεία της ΑΔΕ Λάρνακας για περαιτέρω διερεύνηση».

Όπως ανέφερε, «ενώ διεξαγόταν ο απαραίτητος έλεγχος, προσήλθε στην ΑΔΕ Λάρνακας τουρίστας και κατήγγειλε την κλοπή της τσάντας του, την οποία και αναγνώρισε ως αυτήν που είχε στην κατοχή του ο αλλοδαπός».  

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή, «ο νεαρός συνελήφθη για τα αδικήματα της κλοπής και της παράνομης κατοχής περιουσίας και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής του».

Όπως είπε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας, «το τελευταίο δεκαπενθήμερο έχουν αυξηθεί οι έλεγχοι της Αστυνομίας στο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας, λόγω κρουσμάτων κλοπών που παρατηρήθηκαν στη περιοχή. Η ΑΔΕ Λάρνακας συνεργάζεται στενά με τον Δήμο Λάρνακας σε όλα τα επίπεδα και παρέχονται όλες οι απαραίτητες διευκολύνσεις που μπορεί να ζητηθούν από την Αστυνομία», σημείωσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα κίτρινη προειδοποίηση: Μετά τις καταιγίδες έρχονται υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

Το αντιφατικό προφίλ του παραλίγο δολοφόνου του Τραμπ: Άθλιος σκοπευτής αλλά με βολή επαγγελματία και αριστερός που ψήφιζε συντηρητικούς

Βρήκαν στην κατοχή τους μαχαίρια και 14 κινητά - Πιάστηλαν να χρησιμοποιούν πλαστές πιστωτικές σε περίπτερο

Εξαφανίστηκε 25χρονος Αγγλοκύπριος στη Σαρδηνία - Τον ψάχνουν τρεις μέρες - Δραματική έκκληση από τη μητέρα του

«Μίλησε» η νεκροτομή του 25χρονου που παρασύρθηκε από όχημα στον αυτοκινητόδρομο – Έτσι έχασε τη ζωή του



Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Μέτσολα - «Κοινός στόχος να τερματίσουμε τη διαίρεση της Κύπρου»

Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Μέτσολα - «Κοινός στόχος να τερματίσουμε τη διαίρεση της Κύπρου»

Τα συγχαρητήρια του στην Ρομπέρτα Μέτσολα για την επανεκλογή της ως Πρόεδρος στη 10η κοινοβουλευτική θητεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top