Στιγμές τρόμου για επιβάτες σε Boeing 777 - Βίντεο από τη στιγμή που η ουρά του τρίβεται στο έδαφος

Στιγμές τρόμου για επιβάτες σε Boeing 777 - Βίντεο από τη στιγμή που η ουρά του τρίβεται στο έδαφος

Στιγμές τρόμου έζησαν επιβάτες της πτήσης της Latam με προορισμό το Σάο Πάολο της Βραζιλίας και σημείο απογείωσης το Μιλάνο, όταν η ουρά του Boeing 777 ακούμπησε και τρίφτηκε στο έδαφος.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Μαλπένσα, την Τρίτη 9/7.

Δείτε βίντεο:

Το αεροπλάνο κατά την απογείωση έκανε «tail strike», δηλαδή μία υπερβολική γωνία στην ανύψωση, με αποτέλεσμα να τριφτεί η ουρά του Boeing 777 στον διάδρομο.

Το αεροπλάνο απογειώθηκε χωρίς να διακόψει τη μανούβρα, κάτι το οποίο, σύμφωνα με ειδικούς που ερωτήθηκαν από την Corriere della Sera, απέτρεψε ένα σοβαρό δυστύχημα.

Στη συνέχεια προσγειώθηκε για να γίνει ο έλεγχος των ζημιών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE