Επιθέσεις μακράς εμβέλειας στο εσωτερικό της Ρωσίας θέλει το Κίεβο

Επιθέσεις μακράς εμβέλειας στο εσωτερικό της Ρωσίας θέλει το Κίεβο

Το Κίεβο θέλει οι σύμμαχοί του να άρουν τους περιορισμούς για επιθέσεις μακράς εμβέλειας στο εσωτερικό της Ρωσίας, ώστε να μπορεί να καταστρέψει συστηματικά τις ρωσικές αεροπορικές βάσεις όπου σταθμεύουν αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται σε επιθέσεις κατά της Ουκρανίας, δήλωσε σήμερα ένας εκ των συμβούλων του Ουκρανού Προέδρου.

Ο Μιχαήλο Ποντολιάκ δήλωσε με ανάρτηση του στο Χ ότι το Κίεβο επιδιώκει την καταστροφή των αεροπορικών βάσεων από τις οποίες απογειώνονται ρωσικά αεροσκάφη για να πραγματοποιήσουν «εσκεμμένα μαζικά πλήγματα κατά του άμαχου πληθυσμού και πολιτικών υποδομών».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE