ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις εκκλησίες Λευκωσίας η σημαία «Δεν Ξεχνώ και Αγωνίζομαι» για 50η θλιβερή επέτειο εισβολής

Στις εκκλησίες Λευκωσίας η σημαία «Δεν Ξεχνώ και Αγωνίζομαι» για 50η θλιβερή επέτειο εισβολής

Στις εκκλησίες της Λευκωσίας θα αναρτηθεί η συμβολική σημαία «Δεν Ξεχνώ και Αγωνίζομαι» για την 50η μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής με απόφαση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Γεώργιου.

Ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής αναφέρει πως με πρωτοβουλία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου, Γεωργίου, με την ευκαιρία της μαύρης επετείου των 50 χρόνων της εισβολής και κατοχής της νήσου μας, έχει αναπαραχθεί συμβολική σημαία η οποία έχει ως σκοπό να θυμίζει τα δεινά που περνά η πατρίδας μας και το χρέος για αγώνα μέχρι τη μέρα της δικαίωσης.

Όπως προστίθεται, με οδηγίες τού Αρχιεπισκόπου, οι σημαίες άρχισαν να διανέμονται, ήδη, στους ναούς τής Λευκωσίας για να αναρτηθούν στους ιστούς ή στα προαύλια, εντός των επόμενων ημερών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Μέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Το Κυπριακό πρέπει να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο, δήλωσε η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, καταδικάζοντας τα 50 χρόνια τουρκικής εισβολής και κατοχής, ενώπιον της Ολομέλειας στο Στρασβούργο το μεσημέρι της Τετάρτης. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο και σε Κύπριους Ευρωβουλευτές για να τοποθετηθούν με αφορμή την επέτειο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top