LIKE ONLINE

Το τρελό ποσό που πρέπει να πληρώσει μία από τις κορυφαίες δημιουργούς περιεχομένου στο OnlyFans

Το τρελό ποσό που πρέπει να πληρώσει μία από τις κορυφαίες δημιουργούς περιεχομένου στο OnlyFans

Ένα «αστέρι» του OnlyFans ζει ένα δράμα αφού της ήρθε ένας λογαριασμός από την εφορία, αξίας 210.000 λιρών (250.000 ευρώ)

Μία από τις κορυφαίες δημιουργούς του OnlyFans στον κόσμο λέει ότι αισθάνεται εξαπατημένη αφού της επιβλήθηκε φορολογικός λογαριασμός άνω των 200.000 λιρών.

Την τελευταία μισή δεκαετία, το OnlyFans έχει εκτοξευθεί σε δημοτικότητα με σχεδόν όλους να γνωρίζουν την πλατφόρμα και τι... μπορούν να βρουν εκεί μέσα.

Τόσο οι κανονικοί άνθρωποι όσο και οι διασημότητες έχουν χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για να πουλήσουν ό,τι τους αρέσει. Και εννοούμε σχεδόν τα πάντα, από γυμνές φωτογραφίες, μέχρι εξειδικευμένα φετίχ.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι μπορείτε να κερδίσετε μια περιουσία στην πλατφόρμα, αν και αυτό δεν είναι πάντα εγγυημένο. Η Annie Knight είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα στο OnlyFans, με την ίδια τη δημιουργό περιεχομένου να δηλώνει ότι συγκαταλέγεται στο κορυφαίο 0,02 τοις εκατό των κερδισμένων στο OF.

Η 26χρονη βγάζει πάρα πολλά χρήματα στην πλατφόρμα περιεχομένου. Προς το τέλος του περασμένου έτους, αποκάλυψε ότι έφερνε περίπου 101.000 δολάρια Αυστραλίας σε μόλις ένα μήνα, δηλαδή περίπου 60.000 ευρώ.

1

Γνωρίζοντας ότι με τα χρήματα που έβγαζε, το χρέος της στην εφορία ανέβαινε με τρελούς ρυθμούς. Και παρά το γεγονός ότι έβαλε στην άκρη το 50% του εισοδήματός της για να έχει το κεφάλι της ήσυχο, έπαθε σοκ όταν είδε το τελικό χρέος.

«Βάζω στην άκρη το 50 τοις εκατό των εσόδων μου σε έναν ξεχωριστό λογαριασμό για τη φορολογία και, στη συνέχεια, όταν έρχεται η ώρα να πληρώσω, αν έχω επιπλέον χρήματα εκεί, απλώς τα μεταφέρω πίσω στον εαυτό μου και πληρώνω τον τελικό φόρο», δήλωσε στο news.com.au.

2

Ωστόσο, όταν στο τέλος του έτους της ήρθε ένας λογαριασμός ύψους 250.000 ευρώ, έβαλε τα κλάματα...

Η ίδια είπε: : «Είναι απαίσιο γιατί θα μπορούσα κυριολεκτικά να αγοράσω ένα σπίτι με αυτά τα χρήματα. Καταλαβαίνω ότι όλοι πρέπει να πληρώνουμε τους φόρους μας. Απλά εύχομαι να μην τιμωρούμαστε επειδή κερδίζουμε περισσότερα χρήματα από άλλους ανθρώπους. Νομίζω ότι η υψηλότερη φορολογική κλίμακα θα πρέπει να είναι 30 τοις εκατό για τα φυσικά πρόσωπα».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα κίτρινη προειδοποίηση: Μετά τις καταιγίδες έρχονται υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

Το αντιφατικό προφίλ του παραλίγο δολοφόνου του Τραμπ: Άθλιος σκοπευτής αλλά με βολή επαγγελματία και αριστερός που ψήφιζε συντηρητικούς

Βρήκαν στην κατοχή τους μαχαίρια και 14 κινητά - Πιάστηλαν να χρησιμοποιούν πλαστές πιστωτικές σε περίπτερο

Εξαφανίστηκε 25χρονος Αγγλοκύπριος στη Σαρδηνία - Τον ψάχνουν τρεις μέρες - Δραματική έκκληση από τη μητέρα του

«Μίλησε» η νεκροτομή του 25χρονου που παρασύρθηκε από όχημα στον αυτοκινητόδρομο – Έτσι έχασε τη ζωή του



Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Στην παραδοχή ότι η Πολιτεία διαχρονικά δεν έχει κάνει αρκετά για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, προέβη απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, δίνοντας την υπόσχεση ότι η Πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προς την κατεύθυνση της δημιουργίας υποδομών για τους Κύπριους αθλητές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top