LIKE ONLINE

«Σε περίπτωση που έρθει το τέλος του κόσμου»: Εταιρεία δημιούργησε φαγητά που λήγουν μετά από 25 χρόνια

«Σε περίπτωση που έρθει το τέλος του κόσμου»: Εταιρεία δημιούργησε φαγητά που λήγουν μετά από 25 χρόνια

Ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής τοποθέτησε στα ράφια ένα σετ με διάφορα φαγητά, σε περίπτωση που έρθει το τέλος του κόσμου.

Καθώς οι προβλέψεις για επικείμενη παγκόσμια αναταραχή κερδίζουν έδαφος, ιδίως με τις προβλέψεις της Baba Vanga για το επόμενο έτος, πολλοί στρέφονται σε στρατηγικές προετοιμασίας για να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους. Σε απάντηση, η Costco παρουσίασε την απόλυτη λύση σε περίπτωση που έρθει το τέλος του κόσμου: ένα σετ δείπνου που μπορεί να διαρκέσει εντυπωσιακά 25 χρόνια και διατίθεται με λιγότερο από 100 δολάρια.

Αυτό το αξιοσημείωτο κιτ, που αναδείχθηκε σε μια viral ανάρτηση στο Instagram από τον influencer τροφίμων Pressure Luck, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια αξιόπιστη και μακράς διάρκειας προμήθεια τροφίμων κατά τη διάρκεια καταστροφικών γεγονότων.

Το «Emergency Food Supply Variety Pack» από την Readywise, μια εταιρεία που φημίζεται για τα μακροπρόθεσμα προϊόντα διατροφής επιβίωσης, περιλαμβάνει μια ποικιλία 150 μερίδων καταψυγμένων αποξηραμένων γευμάτων, σε αντίθεση με τις 132 μερίδες που ανέφερε αρχικά ο Pressure Luck. Σύμφωνα με το περιοδικό Food & Wine, αυτό το φορητό ντουλάπι διαθέτει μια ποικίλη ποικιλία γευμάτων, όπως ζυμαρικά, ρύζι, λαχανικά, πατάτες, σούπα με ντομάτα, σούπα με κοτόπουλο και δημητριακά με μήλο και κανέλα.

Επιπλέον, το σετ περιέχει πουτίγκα βανίλιας, ένα εναλλακτικό γάλα και ένα ποτό πορτοκάλι, παρέχοντας συνολικά 15.280 θερμίδες. Η προετοιμασία αυτών των γευμάτων είναι απλή: απλά προσθέστε νερό για να ενυδατώσετε το φαγητό, εξασφαλίζοντας ότι οι ετοιμοπόλεμοι δεν θα αντιμετωπίσουν την πείνα κατά τη διάρκεια μιας έκτακτης ανάγκης.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα κίτρινη προειδοποίηση: Μετά τις καταιγίδες έρχονται υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

Το αντιφατικό προφίλ του παραλίγο δολοφόνου του Τραμπ: Άθλιος σκοπευτής αλλά με βολή επαγγελματία και αριστερός που ψήφιζε συντηρητικούς

Βρήκαν στην κατοχή τους μαχαίρια και 14 κινητά - Πιάστηλαν να χρησιμοποιούν πλαστές πιστωτικές σε περίπτερο

Εξαφανίστηκε 25χρονος Αγγλοκύπριος στη Σαρδηνία - Τον ψάχνουν τρεις μέρες - Δραματική έκκληση από τη μητέρα του

«Μίλησε» η νεκροτομή του 25χρονου που παρασύρθηκε από όχημα στον αυτοκινητόδρομο – Έτσι έχασε τη ζωή του



Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Μέτσολα - «Κοινός στόχος να τερματίσουμε τη διαίρεση της Κύπρου»

Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Μέτσολα - «Κοινός στόχος να τερματίσουμε τη διαίρεση της Κύπρου»

Τα συγχαρητήρια του στην Ρομπέρτα Μέτσολα για την επανεκλογή της ως Πρόεδρος στη 10η κοινοβουλευτική θητεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top