Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

Εναντίον του 48χρονου είχε εξασφαλιστεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο, μετά από καταγγελίες πολιτών, συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Πάφο και μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση.
Ο 48χρονος φέρεται ως πρόσωπο, που μέσα από παρουσιάσεις έπεισε πολίτες να επενδύσουν στην Metamax, η οποία υποσχόταν μεγάλα και γρήγορα κέρδη. Ο ύποπτος φέρεται να υποστηρίζει ότι και αυτός έπεσε θύμα και απώλεσε χρήματα επενδύοντας στη διαδικτυακή πλατφόρμα.
Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την 6ήμερη προσωποκράτηση τους προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.
Για την υπόθεση τελεί ήδη υπό κράτηση 54χρονος, ενώ εξακολουθεί να καταζητείται 63χρονος.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




