Υπόθεση Metamax: Υπό κράτηση ο 48χρονος ύποπτος - Εξακολουθεί να καταζητείται 63χρονος

Υπόθεση Metamax: Υπό κράτηση ο 48χρονος ύποπτος - Εξακολουθεί να καταζητείται 63χρονος

Διάταγμα 6ήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 48χρονου, ο οποίος συνελήφθη, ως ύποπτος, για την υπόθεση απάτης με την πυραμίδα Metamax.

Εναντίον του 48χρονου είχε εξασφαλιστεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο, μετά από καταγγελίες πολιτών, συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Πάφο και μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση.

Ο 48χρονος φέρεται ως πρόσωπο, που μέσα από παρουσιάσεις έπεισε πολίτες να επενδύσουν στην Metamax, η οποία υποσχόταν μεγάλα και γρήγορα κέρδη.  Ο ύποπτος φέρεται να υποστηρίζει ότι και αυτός έπεσε θύμα και απώλεσε χρήματα επενδύοντας στη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την 6ήμερη προσωποκράτηση τους προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Για την υπόθεση τελεί ήδη υπό κράτηση 54χρονος, ενώ εξακολουθεί να καταζητείται 63χρονος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE