ΕΛΛΑΔΑ

Η ανάρτηση της 36χρονης λίγες ώρες πριν τη σκοτώσει ο εν διαστάσει σύζυγός της στην Αμφιλοχία - Το χρονικό της τραγωδίας

Η ανάρτηση της 36χρονης λίγες ώρες πριν τη σκοτώσει ο εν διαστάσει σύζυγός της στην Αμφιλοχία - Το χρονικό της τραγωδίας

Μια ανάρτηση με νόημα είχε κάνει η 36χρονη γυναίκα από την Αμφιλοχία λίγες ώρες προτού δολοφονηθεί από τον εν διαστάσει σύζυγό της έξω από το σπίτι της. Στο στόρι στον λογαριασμό της στo Facebook έγραφε: «Ξεχωριστοί οι άνθρωποι που μιλούν με τα μάτια… που νιώθουν με την ψυχή… και αγαπούν με πράξεις!».

Δείτε την ανάρτησή της:

Anartisi

Το χρονικό της υπόθεσης
 
Την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του σκότωσε 43χρονος άνδρας στην Αμφιλοχία και κατόπιν αυτοκτόνησε με το ίδιο κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο δράστης και αυτόχειρας είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του θύματος. Δύο μέρες νωρίτερα, την Πέμπτη, το θύμα είχε υποβάλει μήνυση στον 43χρονο για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, ωστόσο δεν είχε καταστεί δυνατή η σύλληψή του. Η γυναίκα είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμούσε panic button και διαμονή σε καταφύγιο. 

Επίσης στις 12 του περασμένου Μαΐου, ο δραστης και αυτόχειρας είχε συλληφθεί κατόπιν μηνύσεως της εν διαστάσει συζύγου για ενδοοικογενειακή βία, εξυβριση, απειλή και σωματικές βλάβες. Τότε, είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο, όπου είχε αθωωθεί. Είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος της 36χρονης και ο 43χρονος και είχε αθωωθεί και εκείνη.
 
 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 43χρονος πήγε τα ξημερώματα στο σπίτι της γυναίκας κρατώντας την καραμπίνα. Η 13χρονη κόρη του που τον αντιλήφθηκε έβαλε τις φωνές. Ο ένοικος του επάνω ορόφου του σπιτιού άκουσε τις φωνές, κατέβηκε και βλέποντάς τον με την καραμπίνα στα χέρια, κατάλαβε ότι θα επακολουθούσε κακό και προσπάθησε να τον σταματήσει. Η γυναίκα εκείνη την ώρα επέστρεφε στο σπίτι με το αυτοκίνητό της.

Μανιασμένος και αποφασισμένος ο 43χρονος, πήδηξε από το μπαλκόνι στο καπό του αυτοκινήτου, πυροβόλησε αρχικά τη γυναίκα από το παρμπρίζ και την πυροβόλησε ξανά από το παράθυρο, κόβοντας το νήμα της ζωής της. Αμέσως μετά πήγε πίσω από το αυτοκίνητο και αυτοκτόνησε. 

Η αστυνομία, στην επίσημη ανακοίνωση για την υπόθεση αναφέρει: 

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, ανευρέθησαν νεκροί στην περιοχή της Αμφιλοχίας 36χρονη γυναίκα και 43χρονος άνδρας, οι οποίοι έφεραν τραύμα από κυνηγετικό όπλο.

Όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο 43χρονος πυροβόλησε την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία βρέθηκε νεκρή εντός οχήματος και κατόπιν αυτοκτόνησε λίγα μέτρα μακριά από το όχημα με το ίδιο όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

amfiloxia-egklima

amfiloxia-spiti__2_

Επισημαίνεται ότι η 36χρονη την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 43χρονου για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, που έλαβαν χώρα την 10 Ιουλίου 2024, πλην όμως δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ η παθούσα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του «panic button».

Επίσης, στις 12 Μαΐου 2024, ο 43χρονος κατόπιν υποβολής μηνύσεως της 36χρονης είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, ενώ υπέβαλε στη συνέχεια σε βάρος της 36χρονης μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια αθωώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πόθεν Έσχες: Δείτε τα περιουσιακά στοιχεία όλων των βουλευτών

Ιδού ο σταυρός που «μυρόβλυζε» στη Μονή Αββακούμ – Πού βρίσκεται σήμερα και πώς εξαπατούσαν τους πιστούς – Δείτε φωτογραφία

Πόθεν Έσχες Αννίτας: Η περιουσία της, οι καταθέσεις και… τα πολλά χρέη

Υπόθεση Metamax: Διαφήμιζαν κέρδη μέχρι και 3 χιλιάδες ευρώ την ημέρα - Πραγματοποιούσαν σεμινάρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Κύπριος σημαίνει...κυβερνητικός: Έσπασε κάθε ρεκόρ ο αριθμός των Δημόσιων Υπαλλήλων

Αυτή είναι η Ελληνίδα ηθοποιός που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του συζύγου της



Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Ανέκαθεν σεβασμός της ΕΥ στον θεσμό Γενικού Εισαγγελέα» - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Ανέκαθεν σεβασμός της ΕΥ στον θεσμό Γενικού Εισαγγελέα» - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

Αν υπήρχε θεσμός τον οποίο η Ελεγκτική Υπηρεσία αντιμετώπιζε με περισσό σεβασμό είναι αυτός του Γενικού Εισαγγελέα, ανέφερε ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, κατά την τελευταία μέρα της αντεξέτασής του ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου την Τρίτη, σχετικά με την αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη για απόλυσή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top