LIKE ONLINE

Νεαρή εργαζόμενη δουλεύει τέσσερις φορές την εβδομάδα με πενταψήφιο μισθό: Αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας

Νεαρή εργαζόμενη δουλεύει τέσσερις φορές την εβδομάδα με πενταψήφιο μισθό: Αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας

Σε έναν κόσμο όπου η παραδοσιακή εβδομάδα εργασίας είναι ο κανόνας, μια νεαρή Αυστραλή έχει χαράξει με επιτυχία ένα διαφορετικό μονοπάτι. Η Demi Kotsoris, μια 29χρονη επαγγελματίας του μάρκετινγκ από τη Μελβούρνη, εργάζεται με τέσσερις ημέρες την εβδομάδα από τότε που ήταν 23 χρονών και συνεχίζει να κερδίζει πολλά χρήματα.

Η Kotsoris ξεκίνησε την καριέρα της στο μάρκετινγκ στα 19 της χρόνια, αρχικά ως ελεύθερη επαγγελματίας. Στα 21 της, εξασφάλισε τον πρώτο της ρόλο με σύμβαση, ο οποίος απαιτούσε να εργάζεται πέντε ημέρες την εβδομάδα.

Ωστόσο, γρήγορα συνειδητοποίησε ότι αυτό το συμβατικό πρόγραμμα εργασίας δεν ήταν για εκείνη. «Δούλεψα εκεί για οκτώ μήνες, πέντε ημέρες την εβδομάδα, και απλά διαπίστωσα ότι από το ελεύθερο επάγγελμα, όπου έκανα τα πάντα για πολλές επιχειρήσεις, έκανα τον επιλεγμένο μου ρόλο και ένιωθα ότι δεν είχα τίποτα να κάνω πολλές φορές την ημέρα», μοιράστηκε με το news.com.au.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο γραφείο, η νεαρή κοπέλα διαπίστωσε ότι η παραγωγικότητά της κορυφωνόταν από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ., μετά την οποία ένιωθε αστείρευτη. «Δεν ξέρω αν έφταιγε η φύση της δουλειάς, αλλά σκέφτηκα: "Θεέ μου, έτσι πρέπει να είναι το ωράριο 9 με 5"», σημείωσε, εκφράζοντας την απροθυμία της να συνεχίσει σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

Στα 23 της χρόνια, κατά τη διάρκεια συνέντευξης για μια νέα θέση εργασίας, η κοπέλα είδε μια ευκαιρία να διαπραγματευτεί για μια εβδομάδα εργασίας τεσσάρων ημερών. «Απλώς τους είπα: "Είμαι πολύ παραγωγική σε αυτό που κάνω. Θα ήσασταν ανοιχτοί στο να δουλεύω τέσσερις ημέρες την εβδομάδα αντί για πέντε;". Και είπαν ναι», θυμήθηκε.

Η στρατηγική της ήταν να αποδεικνύει την παραγωγικότητα και την αξιοπιστία της, οικοδομώντας έτσι εμπιστοσύνη με τους εργοδότες. Παρόλο που συχνά αμείβεται αναλογικά, πράγμα που σημαίνει ότι οι αποδοχές της προσαρμόζονται με βάση τις μειωμένες ώρες εργασίας της, εξακολουθεί να αποφέρει ένα μεγάλο εισόδημα.

Η επιτυχία της στη διατήρηση της τετραήμερης εβδομάδας εργασίας αναδεικνύει τη δυνατότητα για περισσότερες βιομηχανίες να υιοθετήσουν τέτοιες ευέλικτες ρυθμίσεις.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θεολόγος στο «Τ»: Γίνονται συζητήσεις στο παρασκήνιο για φάγωμα Ησαΐα - Δεν θα τεθεί θέμα ενώπιον της Ιεράς Συνόδου

Α. Δημητρίου για Metamax: «Ξεκάθαρα θύμα της απάτης ο 48χρονος συλληφθείς» - Έχασε περίπου 20 χιλ. ευρώ

Ορεινά θέρετρα: Αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζουν – Τι συμβαίνει με τις κρατήσεις Αυγούστου

Power of Love: Ο νέος παίκτης έχει εξοργίσει το Twitter: «Καλέ, αυτός είναι χειρότερος από τον Νίκο»

Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»: Ετοιμαστείτε για άνοδο της θερμοκρασίας – Πότε να περιμένουμε μείωση και πότε κίτρινες προειδοποιήσεις

Πόθεν Έσχες: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι βουλευτές - Επιχειρηματίες, γαιοκτήμονες και… καταχρεωμένοι

Έφυγε αναπάντεχα από την ζωή ο 15χρονος Αντώνης - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των οπαδών της Ομόνοιας



ΠτΔ: «Οι κάτοικοι των ορεινών κοινοτήτων να έχουν άμεση πρόσβαση στις Υπηρεσίες του κράτους»

ΠτΔ: «Οι κάτοικοι των ορεινών κοινοτήτων να έχουν άμεση πρόσβαση στις Υπηρεσίες του κράτους»

Κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, απευθυνόμενος στα μέλη του Σώματος ανέφερε τα ακόλουθα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top