ΕΛΛΑΔΑ

Πρόταση εισαγγελέα να αποφυλακιστεί ο Απόστολος Λύτρας με «βραχιολάκι»

Πρόταση εισαγγελέα να αποφυλακιστεί ο Απόστολος Λύτρας με «βραχιολάκι»

Την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα, ο οποίος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την παραβίαση περιοριστικών όρων που του είχαν τεθεί για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου, εισηγείται με πρότασή του προς το δικαστικό συμβούλιο ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Τον τελικό λόγο, ωστόσο, για τον αν ο κατηγορούμενος δικηγόρος θα αποφυλακιστεί ή όχι τον έχει το δικαστικό συμβούλιο με βούλευμα που θα εκδώσει.

Ο Απόστολος Λύτρας είχε καταθέσει στις 28 Ιουνίου αίτηση με την οποία ζητούσε την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησής του, (δηλαδή του εντάλματος με το οποίο οδηγήθηκε στον Κορυδαλλού), υποστηρίζοντας ότι δεν είχε παραβιάσει τους όρους που του επέβαλε η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα μετά την απολογία του, δηλαδή της μη επικοινωνίας με το θύμα και της μετοίκησης από το σπίτι που έμεναν μέχρι τότε. Ακόμη ανέφερε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Στην παραδοχή ότι η Πολιτεία διαχρονικά δεν έχει κάνει αρκετά για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, προέβη απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, δίνοντας την υπόσχεση ότι η Πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προς την κατεύθυνση της δημιουργίας υποδομών για τους Κύπριους αθλητές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top