ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση Metamax: Επιμένει ότι έπεσε θύμα απάτης ο 54χρονος - Στο κελί για άλλες πέντε μέρες

Υπόθεση Metamax: Επιμένει ότι έπεσε θύμα απάτης ο 54χρονος - Στο κελί για άλλες πέντε μέρες

Υπό κράτηση για άλλες πέντε μέρες τέθηκε το πρωί ο 54χρονος ύποπτος για την υπόθεση απάτης με την πυραμίδα Metamax, καθώς η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί 63χρονο.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ο 54χρονος φέρεται να είχε, μαζί με τον καταζητούμενο, ηγετικό ρόλο στην προώθηση της Metamax στην Κύπρο, ωστόσο ο ίδιος αρνείται κάτι τέτοιο και υποστηρίζει ότι και ο ίδιος έπεσε θύμα της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Παρά τις μαρτυρίες που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές της υπόθεσης, ο 54χρονος φέρεται να αρνείται ότι διοργάνωνε διαδικτυακές συναντήσεις και ότι προσπάθησε να πείσει πολίτες να γίνουν μέλη της Metamax, επενδύοντας χρηματικά ποσά.

Στο δικαστήριο αναφέρθηκε ακόμη ότι ο ύποπτος καθώς και ο καταζητούμενος είχαν ταξιδέψει πρόσφατα στις Φιλιππίνες για να παρακολουθήσουν συνέδριο της Metamax, ωστόσο ο 54χρονος ισχυρίζεται ότι το συνέδριο δεν έγινε ποτέ και πως αντιλήφθηκε ότι η ζωή του βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο, με αποτέλεσμα να ζητήσει τη βοήθεια του προξενείου της Κύπρου για να επιστρέψει στην Κύπρο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό, με τις καταγγελίες πολιτών να ξεπερνούν τις 55 και το συνολικό ποσό που αποσπάστηκε να υπολογίζεται πέραν των 150 χιλιάδων ευρώ.

Το δικαστήριο διέταξε την ανανέωση της κράτησης του για άλλες πέντε μέρες. Υπό 6ήμερη κράτηση τέθηκε χθες και ένας 48χρονος, επίσης ύποπτος για την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εκλογές ΗΠΑ: Πήρε το χρίσμα από τους Ρεπουμπλικάνους ο Τραμπ - Επέλεξε για αντιπρόεδρό του τον Τζέι Ντι Βανς

Εκλογές ΗΠΑ: Πήρε το χρίσμα από τους Ρεπουμπλικάνους ο Τραμπ - Επέλεξε για αντιπρόεδρό του τον Τζέι Ντι Βανς

Τον γερουσιαστή Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς από το Οχάιο επέλεξε ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ως τον αντιπρόεδρό του σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top