ΕΛΛΑΔΑ

Οργή για Λύτρα στις φυλακές Κορυδαλλού - «Είναι βρωμιάρης, μας τρώει το φαγητό»

Οργή για Λύτρα στις φυλακές Κορυδαλλού - «Είναι βρωμιάρης, μας τρώει το φαγητό»

Πρόσωπο που έχει δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στις φυλακές Κορυδαλλού φαίνεται πως είναι ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, μετά την προφυλάκισή του για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα τη σύζυγό του.

Την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας έχει κάνει αίτημα για να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι, ο γνωστός ποινικολόγος είναι πρωταγωνιστής σε επεισόδια μεταξύ κρατουμένων στον Κορυδαλλό, προκαλώντας προβληματισμό στη διοίκηση του σωφρονιστικού καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ο Απόστολος Λύτρας με τη συμπεριφορά του προκάλεσε επεισόδιο με τους συγκρατούμενους του, στο VIP κελί των φυλακών.

Ειδικότερα, οι συγκρατούμενοί του έκαναν παράπονα στη διοίκηση των φυλακών λέγοντας ότι ο ποινικολόγος τους τρώει το φαγητό, καπνίζει συνεχώς και δεν φροντίζει την προσωπική του υγιεινή.

«Είσαι βρωμιάρης, τρως τα φαγητά μας και δεν καθαρίζεις» φέρεται να του είπαν, καθώς το γεγονός ότι ο Απόστολος Λύτρας είναι φανατικός καπνιστής τους δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα, μιας και ο ένας από τους δύο έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σε με 15 άτομα

Πλέον, μετά το νέο περιστατικό, η διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού αποφάσισε να «χαλάσει» την άνεση του VIP κελιού για τον Απόστολο Λύτρα.

Έτσι, ο γνωστός ποινικολόγος που έχει ομολογήσει την ενοχή του για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με θύμα τη σύζυγό του, βρίσκεται σε απλό κελί, μαζί με 15 άτομα.

Στο κελί αυτό, ο Απόστολος Λύτρας διαμένει μαζί με Αλβανούς και Πακιστανούς κακοποιούς σε κουκέτες, ενώ δεν υπάρχει και ντους, παρά μόνο μια «τούρκικη τουαλέτα».

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πόθεν Έσχες: Δείτε τα περιουσιακά στοιχεία όλων των βουλευτών

Ιδού ο σταυρός που «μυρόβλυζε» στη Μονή Αββακούμ – Πού βρίσκεται σήμερα και πώς εξαπατούσαν τους πιστούς – Δείτε φωτογραφία

Πόθεν Έσχες Αννίτας: Η περιουσία της, οι καταθέσεις και… τα πολλά χρέη

Υπόθεση Metamax: Διαφήμιζαν κέρδη μέχρι και 3 χιλιάδες ευρώ την ημέρα - Πραγματοποιούσαν σεμινάρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Κύπριος σημαίνει...κυβερνητικός: Έσπασε κάθε ρεκόρ ο αριθμός των Δημόσιων Υπαλλήλων

Αυτή είναι η Ελληνίδα ηθοποιός που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του συζύγου της



Πόθεν Έσχες: Δείτε τα περιουσιακά στοιχεία όλων των βουλευτών

Πόθεν Έσχες: Δείτε τα περιουσιακά στοιχεία όλων των βουλευτών

Ο λόγος περί του «Πόθεν Έσχες». Όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία έδωσαν στη δημοσιότητα οι υφιστάμενοι βουλευτές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top