Κύπρια πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο αποκαλύπτει ότι έκανε ψυχανάλυση!

Κύπρια πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο αποκαλύπτει ότι έκανε ψυχανάλυση!

Ναι ... και δεν είναι ντροπή! Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κύπρια ηθοποιός μίλησε για την ζωή της και τον ψυχικό της κόσμο.

Μια διαφορετική πτυχή της Μαρίας Ιωάννου που δεν γνωρίζαμε. Μια γυναίκα δυναμική, έξυπνη και με στυλ.

Της Έλενας Τσιακούπη

Ίσως να ακούγεται σκληρό όταν το ακούς απο τη Μαρία Ιωάννου αλλα αυτή είναι η δική της αλήθεια: «Δεν μου είναι εύκολο να συγχωρώ τους άλλους, συνήθως τους απομακρύνω από τη ζωή μου. Ακόμη κι αν κάποια άτομα αναγκαστικά πρέπει να μείνουν κοντά μου, μέσα μου έχει τελειώσει! Πολύ δύσκολα μου περνάει όταν απογοητευτώ, μόνο ένας άνθρωπος τα έχει καταφέρει μέχρι τώρα να τον συγχωρέσω αλλά, είχε προσπαθήσει πάρα πολύ έμπρακτα» 

Παραδέχτηκε, μάλιστα πως έκανε χρόνια ψυχανάλυση, «είναι ένα χειρουργείο ψυχής η όλη διαδικασία, εννοείτε πως βγήκα αλλιώς μετά από το τέλος της ψυχανάλυσης μου, αλλά είναι κάτι που πρέπει να κάνεις με απόλυτη σοβαρότητα και όχι επειδή είναι στη μόδα!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 4μμ, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE