Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 63χρονος καταζητούμενος για την απάτη της Metamax

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 63χρονος καταζητούμενος για την απάτη της Metamax

Στη σύλληψη του 63χρονου που καταζητείτο για την απάτη μέσω εταιρείας «Πυραμίδα» (Metamax) προχώρησε η Αστυνομία το πρωί της Δευτέρας.

Ο 63χρονος καταζητείται σχετικά με αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, σχεδίου προώθησης πυραμίδας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, που διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Οκτωβρίου, 2023 – Ιουνίου, 2024 στις επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου και Αμμοχώστου.

Ο 63χρονος θα παρουσιαστεί σήμερα (15/7) ενώπιον Δικαστηρίου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE