Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 63χρονος καταζητούμενος για την απάτη της Metamax

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 63χρονος καταζητούμενος για την απάτη της Metamax

Στη σύλληψη του 63χρονου που καταζητείτο για την απάτη μέσω εταιρείας «Πυραμίδα» (Metamax) προχώρησε η Αστυνομία το πρωί της Δευτέρας.

Ο 63χρονος καταζητείται σχετικά με αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, σχεδίου προώθησης πυραμίδας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, που διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Οκτωβρίου, 2023 – Ιουνίου, 2024 στις επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου και Αμμοχώστου.

Ο 63χρονος θα παρουσιαστεί σήμερα (15/7) ενώπιον Δικαστηρίου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.