Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 63χρονος καταζητούμενος για την απάτη της Metamax

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 63χρονος καταζητούμενος για την απάτη της Metamax

Στη σύλληψη του 63χρονου που καταζητείτο για την απάτη μέσω εταιρείας «Πυραμίδα» (Metamax) προχώρησε η Αστυνομία το πρωί της Δευτέρας.

Ο 63χρονος καταζητείται σχετικά με αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, σχεδίου προώθησης πυραμίδας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, που διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Οκτωβρίου, 2023 – Ιουνίου, 2024 στις επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου και Αμμοχώστου.

Ο 63χρονος θα παρουσιαστεί σήμερα (15/7) ενώπιον Δικαστηρίου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE