ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νύχτα γεμάτη από συλλήψεις στην Αγια Νάπα: Από ναρκωτικά μέχρι παράνομη διαμονή στην Κύπρο

Νύχτα γεμάτη από συλλήψεις στην Αγια Νάπα: Από ναρκωτικά μέχρι παράνομη διαμονή στην Κύπρο

Επτά συλλήψεις στην Αγια Νάπα για ναρκωτικά, παράνομη απασχόληση και παράνομη διαμονή στη Δημοκρατία

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν στην Αγία Νάπα για κατοχή ναρκωτικών, ενώ δύο άλλα άτομα συνελήφθησαν για το αδίκημα της παράνομης απασχόλησης, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που διεξήχθη στην Αγία Νάπα μεταξύ 12 – 15 Ιουλίου από μέλη της ΑΔΕ Αμμοχώστου, της ΜΜΑΔ και της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου. Επίσης συνελήφθησαν τρία πρόσωπα τα οποία διέμεναν παράνομα στη Δημοκρατία εναντίον των οποίων θα εξασφαλιστούν διατάγματα κράτησης και απέλασής τους.

Όπως δήλωσε ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «στα πλαίσια αποτελεσματικότερης πρόληψης και καταπολέμησης του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος, της αύξησης και ενδυνάμωσης του αισθήματος ασφάλειας, εμπιστοσύνης και προστασίας του πολίτη, του ελέγχου προσώπων που διαμένουν και εργάζονται παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας, η ΑΔΕ Αμμοχώστου διεξήγαγε στην Αγία Νάπα μεταξύ των ημερομηνιών 12 – 15 Ιουλίου επιχείρηση, σε συνεργασία με την ΜΜΑΔ και την ΥΚΑΝ Αμμοχώστου».

Επεσήμανε πως στα πλαίσια της επιχείρησης ελέγχθηκαν 46 υποστατικά ενώ έγιναν και 25 ανακοπές οχημάτων.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «συνελήφθησαν δύο πρόσωπα για κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και Β και δύο άτομα για το αδίκημα της παράνομης απασχόλησης. Επίσης συνελήφθησαν τρία πρόσωπα τα οποία διέμεναν παράνομα στη Δημοκρατία εναντίον των οποίων θα εξασφαλιστούν διατάγματα κράτησης και απέλασής τους».

Ακόμα «στα πλαίσια αντιμετώπισης της πρόκλησης οχληρίας από κέντρα αναψυχής, διενεργήθηκαν από μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας έλεγχοι σε κέντρα αναψυχής. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων καταγγέλθηκαν πέντε υποστατικά για συνολικά 34 καταγγελίες που αφορούσαν αδικήματα λειτουργίας κέντρων αναψυχής χωρίς άδεια λειτουργίας από το Υφυπουργείο Τουρισμού, χωρίς άδεια λειτουργίας από την αρμόδια δημοτική αρχή, χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών και χωρίς άδεια εκπομπής ήχου».

Σημείωσε επίσης πως «οι συντονισμένες επιχειρήσεις και δράσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, για πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος και κάθε μορφής παραβατικότητας θα συνεχιστούν όλη την καλοκαιρινή περίοδο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πόθεν Έσχες: Δείτε τα περιουσιακά στοιχεία όλων των βουλευτών

Ιδού ο σταυρός που «μυρόβλυζε» στη Μονή Αββακούμ – Πού βρίσκεται σήμερα και πώς εξαπατούσαν τους πιστούς – Δείτε φωτογραφία

Πόθεν Έσχες Αννίτας: Η περιουσία της, οι καταθέσεις και… τα πολλά χρέη

Υπόθεση Metamax: Διαφήμιζαν κέρδη μέχρι και 3 χιλιάδες ευρώ την ημέρα - Πραγματοποιούσαν σεμινάρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Κύπριος σημαίνει...κυβερνητικός: Έσπασε κάθε ρεκόρ ο αριθμός των Δημόσιων Υπαλλήλων

Αυτή είναι η Ελληνίδα ηθοποιός που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του συζύγου της



Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Ανέκαθεν σεβασμός της ΕΥ στον θεσμό Γενικού Εισαγγελέα» - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Ανέκαθεν σεβασμός της ΕΥ στον θεσμό Γενικού Εισαγγελέα» - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

Αν υπήρχε θεσμός τον οποίο η Ελεγκτική Υπηρεσία αντιμετώπιζε με περισσό σεβασμό είναι αυτός του Γενικού Εισαγγελέα, ανέφερε ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, κατά την τελευταία μέρα της αντεξέτασής του ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου την Τρίτη, σχετικά με την αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη για απόλυσή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top