ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυροβολισμοί στα Λειβάδια: Συνελήφθη η 34χρονη που καταζητείτο – Ενώπιον Κακουργιοδικείου για σωρεία εγκλημάτων

Πυροβολισμοί στα Λειβάδια: Συνελήφθη η 34χρονη που καταζητείτο – Ενώπιον Κακουργιοδικείου για σωρεία εγκλημάτων

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει κατηγορίες για σωρεία εγκλημάτων η 34χρονη πρωταγωνίστρια της πρωτοφανούς καταδίωξης στα Λειβάδια τον περασμένο μήνα. 

Με τη λήξη του διατάγματος προσωποκράτησης χθες, η ύποπτη, μαζί με τον 27χρονο με τον οποίο είχε συλληφθεί, έχουν μετατραπεί σε κατηγορούμενους αφού καταχωρίστηκε η υπόθεση και έγινε παραπομπή στο Κακουργιοδικείο. 

Η υπόθεση ορίστηκε στις 28 Φεβρουαρίου όταν οι κατηγορούμενοι θα κληθούν ν’ απαντήσουν για σωρεία αδικημάτων που κατηγορούνται ότι διέπραξαν σε 8 τουλάχιστον υποθέσεις. 

Θα τους απαγγελθούν συγκεκριμένα κατηγορίες  συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής και μεταφοράς όπλου, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, κακόβουλης ζημιάς, διάρρηξης κτιρίου, παράνομης κατοχής περιουσίας, κλεπταποδοχής αλλά και παράνομης προμήθειας, κατοχής και χρήσης ναρκωτικών.

Η 34χρονη και ο 27χρονος συνελήφθησαν στις 24 Ιανουαρίου σε ξενοδοχείο στο δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας, δέκα μέρες μετά την καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών στα Λειβάδια. 

Υπενθυμίζεται ότι, όταν καταζητούμενοι από τον περασμένο Νοέμβριο και μετά τη σύλληψή τους, αποκαλύφθηκε ότι φέρονται να διέπραξαν σωρεία εγκλημάτων στην πόλη και επαρχία Λάρνακας.

Όλα ξεκίνησαν στις 15 Νοεμβρίου 2023 όταν ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στο δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας κατήγγειλε ότι η 34χρονη και ο 27χρονος προκάλεσαν επεισόδιο στο πρατήριο και φεύγοντας, η ύποπτη έριξε πυροβολισμό στον αέρα.

Μάλιστα, προκύπτει ότι η 34χρονη φέρεται να τα έκανε αυτά ενώ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και στο μεσοδιάστημα μέχρι τη σύλληψή της, έφερε στον κόσμο το παιδί της.

Ακολούθως, συνδέθηκαν με καταγγελίες για διαρρήξεις και κλοπές.  Όταν συνελήφθησαν, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου βρέθηκαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, ρολόγια, κοσμήματα, καπνικά προϊόντα, ρούχα και τιμαλφή αντικείμενα. 

Βρέθηκαν επίσης ποσότητες σκληρών ναρκωτικών ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν ένα μεταλλικό ξίφος και ένα τσεκούρι που εντοπίστηκαν μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Καταγγελία Δημάρχου Δρομολαξιάς στον ΥΠΕΣ - Παράνομες διαδικασίες επιλογής μελών Σχολικής Εφορείας

• Μαχαιρώματα στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε και ο δεύτερος τραυματίας - Διερευνάται απόπειρα φόνου

• Γνήσιος Κύπριος ταξιτζής: Δεν τον αρκούσε ένα πάρκινγκ και έπιασε... τρία - Δείτε φωτογραφίες

• Airbnb: «Αγκάθι» για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις τουρισμού - Τα προβλήματα, τα μέτρα και οι… παρανομίες

• Θερμοπληξία: Τι να κάνετε για να προστατέψετε τα παιδιά το καλοκαίρι

• Μπροστά στη μόρφωση οι Κύπριοι: Ψηλά στις χώρες με τα άτομα που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους – Αναλυτικά στοιχεία

• Σελίν Ντιόν: Η συγκίνηση της με όσους την ευχαρίστησαν για την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς - Δείτε βίντεο



Τερματικό στο Βασιλικό: Αυτές είναι οι παραβάσεις που εντοπίζει η ΕΕ - Ζητά πίσω 68 εκατ. ευρώ

Τερματικό στο Βασιλικό: Αυτές είναι οι παραβάσεις που εντοπίζει η ΕΕ - Ζητά πίσω 68 εκατ. ευρώ

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (ΥΕΕΒ) ανακοινώνει ότι έλαβε επιστολή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην οποία καταγράφονται πιθανές παρατυπίες που προέκυψαν κατά την περίοδο αξιολόγησης του διαγωνισμού για την κατασκευή και λειτουργία του Τερματικού Αποθήκευσης και Επαναεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στο Βασιλικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top