ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Καλοκαίρι αλλά θα… είναι σαν χειμώνας – Βροχές, χαλάζι, άνεμοι και… 39 βαθμοί

Καιρός: Καλοκαίρι αλλά θα… είναι σαν χειμώνας – Βροχές, χαλάζι, άνεμοι και… 39 βαθμοί

Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει παροδικά την περιοχή σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στα παράλια θα παρατηρούνται παροδικά τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, ενδέχεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή ομίχλη, κυρίως σε νότιες και ανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Σε καταιγίδα πιθανόν να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και το απόγευμα στα νότια και στα ανατολικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στα παράλια θα παρατηρούνται παροδικά τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες, δεν αποκλείεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή ομίχλη, κυρίως στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Παρασκευή θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία την Τετάρτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ μέχρι την Παρασκευή θα σημειώσει άνοδο, φτάνοντας σε επίπεδα πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εκλογές ΗΠΑ: Πήρε το χρίσμα από τους Ρεπουμπλικάνους ο Τραμπ - Επέλεξε για αντιπρόεδρό του τον Τζέι Ντι Βανς

Εκλογές ΗΠΑ: Πήρε το χρίσμα από τους Ρεπουμπλικάνους ο Τραμπ - Επέλεξε για αντιπρόεδρό του τον Τζέι Ντι Βανς

Τον γερουσιαστή Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς από το Οχάιο επέλεξε ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ως τον αντιπρόεδρό του σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top