Το ψευδοκράτος παίρνει περιουσίες Μαρωνιτών σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ

Το ψευδοκράτος παίρνει περιουσίες Μαρωνιτών σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ

Σε παραπολιτικό σχόλιο του Μπελγκίν Ντεμιρέλ στην Αβρούπα χθες αναφερόταν ότι σύμφωνα με όσα του έχουν λεχθεί από Μαρωνίτες, σε περίπτωση θανόντος που δεν έχει πρώτου βαθμού συγγενείς, η περιουσία του στις κατεχόμενες περιοχές «μεταβιβάζεται» στο ψευδοκράτος.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο Ντεμιρέλ ανέφερε περίπτωση ενός Μαρωνίτη φίλου του, ο οποίος είχε ένα τεμάχιο που κληρονόμησε από τους γονείς του μεταξύ των κατεχόμενων χωριών Πανάγρα και Κορμακίτη, και δόθηκε σε έποικο που ήρθε από την Τουρκία.

Όταν αποτάθηκε στο «κτηματολόγιο» Κερύνειας, του λέχθηκε ότι «εκεί δεν είναι εδάφη του Κορμακίτη». Και παρ’ όλο που είχε στα χέρια του γνήσιους τίτλους ιδιοκτησίας, δεν μπόρεσε να προχωρήσει περισσότερο, φοβούμενος παρενοχλήσεις, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE