LIKE ONLINE

Τα ζώδια που πρέπει να κάνουν οικονομία για το υπόλοιπο 2024

Τα ζώδια που πρέπει να κάνουν οικονομία για το υπόλοιπο 2024

Μπορεί να νιώθετε πως έχετε την ευχέρεια να ξοδέψετε πολλά χρήματα, καθώς μοιάζει να μην προμηνύονται πολλά σκαμπανεβάσματα στο μέλλον, αλλά αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε πρέπει με κάθε τρόπο να κάνετε οικονομία. Σύμφωνα με την αστρολογία, για το δικό σας καλό θα ήταν προτιμότερο να βάλετε φρένο στα έξοδα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Κριός

Ο μακρινός πλανήτης Ουρανός θα περάσει φέτος από τον δεύτερο οίκο του ζωδίου σας, αυτών των χρημάτων και των αξιών, οπότε ίσως θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές με τα έξοδά σας. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των ξαφνικών αλλαγών και των απροσδόκητων γεγονότων, γεγονός που μπορεί να φέρει οικονομική αστάθεια και απρόβλεπτα. Ακόμα κι αν σχεδιάζετε, βάζετε χρήματα στην άκρη και τακτοποιείτε όλες τις υποχρεώσεις σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάτι να πάει στραβά και να βρεθείτε σε οικονομική δυσχέρεια, ειδικά σε σχέση με μεγάλες αγορές.

Γι’ αυτό είναι καλύτερο να αποφεύγετε τα μεγάλα, παρορμητικά έξοδα αυτήν την περίοδο.

Λέων

Αυτό το έτος τοποθετεί τον Κρόνο στον όγδοο οίκο του Λέοντα, ο οποίος διέπει τα κοινά οικονομικά, τα χρέη και τις επενδύσεις. Αυτή η πλανητική μετατόπιση θα μπορούσε να προκαλέσει άγχος σχετικά με τα χρήματα που σχετίζονται με τους κοινούς λογαριασμούς, οπότε έχετε το νου σας στους λογαριασμούς που μοιράζεστε με έναν σύντροφο, καθώς και στους φόρους και τις επενδύσεις σας.

Είναι καλύτερο να αποφύγετε να αναλάβετε νέα χρέη -όπως μια πληρωμή αυτοκινήτου- ή να πάρετε σημαντικές οικονομικές αποφάσεις για το υπόλοιπο του έτους. Αυτό που φαίνεται αρχικά σαν μια καλή συμφωνία ή ιδέα μπορεί γρήγορα να γίνει ένα βαρύ φορτίο που είναι περισσότερο πρόβλημα παρά λύση.

Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να αφιερώσετε την ενέργειά σας στη δημιουργία ενός προϋπολογισμού που θα σας βοηθήσει να περάσετε ήρεμα το υπόλοιπο του 2024 και όλα όσα μπορεί να φέρει. Αυτή η διέλευση απαιτεί να σφίξετε το ζωνάρι σας και να διασφαλίσετε ότι έχετε ένα ισχυρό σχέδιο για τυχόν απρόβλεπτα έξοδα.

Υδροχόος

Το 2024 ο Κρόνος περνάει από τον 2ο οίκο των οικονομικών και των περιουσιακών των Υδροχόων. Ο Κρόνος, γνωστός για τα μαθήματα και τις προκλήσεις του, θα σας αναγκάσει να επανεκτιμήσετε τις οικονομικές σας στρατηγικές και το πώς σας κάνουν να αισθάνεστε οι καταναλωτικές σας συνήθειες.

Ενδεχομένως να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ξεφύγει με τις διαδικτυακές αγορές, το φαγητό απέξω και τα ταξίδια. Παρόλο που είναι διασκεδαστικό να σπαταλάτε χρήματα, η οικονομική ασφάλεια είναι ακόμη πιο ευχάριστη – και ίσως σας κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένους μακροπρόθεσμα.

Για να σταματήσετε να ξοδεύετε τόσα χρήματα, επικεντρωθείτε στην εκτίμηση αυτών που ήδη έχετε και χρησιμοποιήστε το υπόλοιπο του έτους για να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας θεμέλια, κάνοντας προϋπολογισμό και αποταμίευση.

Ο Κρόνος μπορεί να ταράξει τον τραπεζικό σας λογαριασμό, αλλά μπορεί και να ανταμείψει εκείνους που είναι επιμελείς και υπομονετικοί με τα οικονομικά τους σχέδια, και αυτό σημαίνει ότι το 2025 μπορεί να είναι η χρονιά σας.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πόθεν Έσχες: Δείτε τα περιουσιακά στοιχεία όλων των βουλευτών

Ιδού ο σταυρός που «μυρόβλυζε» στη Μονή Αββακούμ – Πού βρίσκεται σήμερα και πώς εξαπατούσαν τους πιστούς – Δείτε φωτογραφία

Πόθεν Έσχες Αννίτας: Η περιουσία της, οι καταθέσεις και… τα πολλά χρέη

Υπόθεση Metamax: Διαφήμιζαν κέρδη μέχρι και 3 χιλιάδες ευρώ την ημέρα - Πραγματοποιούσαν σεμινάρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Κύπριος σημαίνει...κυβερνητικός: Έσπασε κάθε ρεκόρ ο αριθμός των Δημόσιων Υπαλλήλων

Πολιτικός αναλυτής στο «Τ»: Πώς η σφαίρα που δέχθηκε ο Τραμπ μετατρέπεται σε εισιτήριο για εκλογή - Τα σενάρια για την επόμενη μέρα



Πόθεν Έσχες: Δείτε τα περιουσιακά στοιχεία όλων των βουλευτών

Πόθεν Έσχες: Δείτε τα περιουσιακά στοιχεία όλων των βουλευτών

Ο λόγος περί του «Πόθεν Έσχες». Όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία έδωσαν στη δημοσιότητα οι υφιστάμενοι βουλευτές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top