Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Μια αδιαθεσία που ένιωσε ο Πρόεδρος τον οδήγησε σε γνωστή πολυκινική της Λεμεσού κυρίως για προληπτικούς λόγους αλλά και για να του παρασχεθεί φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο Νίκος Αναστασιάδης από χθες είχε τα πρώτα συμπτώματα γρίπης, αφού παρουσίασε συνάχι και βήχα, ενώ σήμερα (Σάββατο 3/10) το πρωί μεταφέρθηκε σε ιδιωτική πολυκλινική της Λεμεσού.

Στον Πρόεδρο έγιναν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, μια ακτινογραφία θώρακος και του δόθηκε εξιτήριο μαζί με μια αντιβίωση, αφού δεν έκριναν οι γιατροί ότι αντιμετωπίζει τίποτε το σοβαρό.  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Συγκλονίζουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τρίχρονο αγοράκι τουριστών που διέμεναν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Χλώρακα, έπεσε από ύψος και βρήκε τραγικό τέλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE