Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε
Αδικήματα απόπειρας φόνου και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία εναντίον 37χρονου στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 09.30 το πρωί, και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο Κατσάμης έχασε, σε δεξιά στροφή του παλιού δρόμου Λάρνακας - Λευκωσίας, τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε με κατεύθυνση από την Αθηαίνου προς το στρατόπεδο της Κόσιης, επιστρέφοντας στη μονάδα του, με αποτέλεσμα αυτό να κτυπήσει βίαια σε δεξιό ανάχωμα του δρόμου και στα παρακείμενα κυπαρίσσια.
Στη συνέχεια το αυτοκίνητο ανατράπηκε επανειλημμένως και ακινητοποιήθηκε στο αριστερό χαντάκι του δρόμου σύμφωνα με την πορεία του.
Ο 19χρονος, ο οποίος φαίνεται να μην φορούσε ζώνη ασφαλείας, εκτινάχθηκε από τη θέση του οδηγού και βρέθηκε αιμόφυρτος στο χαντάκι του δρόμου.
Το νεαρό στρατιώτη εντόπισαν οι γονείς άλλων εθνοφρουρών που έπαιρναν τα παιδιά τους στο στρατόπεδο.
Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 19χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Άλλος ένα νέος ο Μ.Κ φεύγει τόσο άδικα - Κλαίει η Αθηαίνου και μαζί όλη η Κύπρος (ΦΩΤΟ)
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις