Τραγωδία στη Λευκωσία: «Βοήθεια, βοήθεια το χέρι μου»! Δυστυχώς ακρωτηριάστηκε 22χρονη από τη μηχανή του κιμά

Τραγωδία στη Λευκωσία: «Βοήθεια, βοήθεια το χέρι μου»! Δυστυχώς ακρωτηριάστηκε 22χρονη από τη μηχανή του κιμά

Εργατικό ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό 22χρονης συνέβη σήμερα το πρωί σε κρεοπωλείο στη περιοχή Λατσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline.com υπάλληλος κρεοπωλείου στην προσπάθεια της να αλέσει κρέας για κιμά στην ειδική μηχανή, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τραυματίστηκε σοβαρά όταν το χέρι της κυριολεκτικά σφήνωσε στο μηχάνημα. Η άτυχη 22χρονη άρχισε να φωνάζει βοήθεια, βοήθεια όμως ήταν ήδη αργά.

Αμέσως συνάδελφοι της έκλεισαν την παροχή ρεύματος και κλήθηκε ασθενοφόρο και Πυροσβεστική στη σκηνή που μετέφερε την άτυχη νεαρή κοπέλα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

Όμως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν ήταν δυνατό να της σώσουν το χέρι, με αποτέλεσμα να της το ακρωτηριάσουν από τον καρπό.

Στη σκηνή βρέθηκαν από το πρωί και και μέλη του τμήματος επιθεώρησης εργασίας .όπου και διεξάγουν έρευνες ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς έγινε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Εργατικό ατύχημα με 22χρονη από την Λευκωσία - «Κόλλησε» το χέρι της στην μηχανή του κιμά!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE