Νίκος Κοτζιάς VS Κυριάκος Μητσοτάκης

Νίκος Κοτζιάς VS Κυριάκος Μητσοτάκης

Με ανάρτησή του στην πλατφόρμα <X> ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Κοτζιάς και ένας από τους κυριότερους πρωταγωνιστές της διάσκεψης του Κραν Μοντανά, ρίχνει τα βέλη του στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη για τις πρόσφατες αναφορές του στο κυπριακό.

Ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα, εκφράζει ανησυχία για το περιεχόμενο των δηλώσεων του Έλληνα Πρωθυπουργού, ο οποίος όπως αναφέρει, κάνει λόγο για πρόβλημα «χωρισμού» της Κύπρου και δεν αναφέρεται σε παράνομη εισβολή και κατοχή.

Ο Νίκος Κοτζιάς αναφέρει:«Ο Μητσοτάκης μιλά για πρόβλημα «χωρισμού» της Κύπρου που πρέπει να επανενωθεί ως το κυπριακό να είναι απλό θέμα διαζυγίου. Δεν μιλά για παράνομη εισβολή και κατοχή, δεν ζητά την απομάκρυνση των κατοχικών στρατευμάτων και την κατάργηση των εγγυήσεων».

«Μάλλον θα πρέπει να ανησυχούμε» καταλήγει ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Εγκλωβίστηκαν δύο άτομα ενώ έκαναν ορειβασία στο Παλαιχώρι - Δείτε φωτογραφίες από τη διάσωση
Τροχαίο στη Λάρνακα: Όχημα παρέκκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε χωράφι - Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός και παιδί 2 ετών  
Έκρυβαν την «πραμάτεια» τους σε πακέτα εταιρείας μεταφορών - Κατασχέθηκε κάνναβη πέραν των 100 κιλών - Σύλληψη 31χρονου
VIDEO: Αεροπειρατεία σε πτήση στο Μπελίζ – Επιβάτης πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη
Συμπλοκή στη Λευκωσία: Πιάστηκαν στα χέρια και τον μαχαίρωσε - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Πάσχα στο… mall: Ποιες μέρες θα είναι όλα κλειστά – Πότε θα είναι ανοιχτά εστιατόρια και χώροι διασκέδασης
Πασχαλινές Εκδηλώσεις: Αυτά τα χωριά ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν παραδοσιακά - Δείτε αναλυτικά όλα όσα προγραμματίζουν
Πώς να απολαύσετε τα Πασχαλινά εδέσματα χωρίς να χάσετε τον έλεγχο σας - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

 

 

 

Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Τα τέσσερα θανατηφόρα ατυχήματα που σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα μόλις 48 ωρών αποτελούν μια πραγματική θλιβερή ένδειξη, καθώς οδηγούν σε ανησυχητική αύξηση των θανάτων από τροχαία για το 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE