Εφιαλτικές στιγμές για 22χρονο στη Λάρνακα: Τον έσπασαν στο ξύλο για να του κλέψουν το πορτοφόλι

Εφιαλτικές στιγμές για 22χρονο στη Λάρνακα: Τον έσπασαν στο ξύλο για να του κλέψουν το πορτοφόλι

Τον χάρο με τα μάτια του είδε τα ξημερώματα 22χρονος αφού όπως κατέθεσε στην Αστυνομία τρία πρόσωπα του επιτέθηκαν, τον ξυλοφόρτωσαν και του άρπαξαν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε απο 22χρονο, ότι γύρω στις 3.30 π.μ. σήμερα, ενώ περπατούσε σε περιοχή στη Λάρνακα, σταμάτησαν δίπλα του δύο οχήματα από τα οποία κατέβηκαν τρία πρόσωπα και του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές σε διάφορα μέρη του σώματός του, ενώ έκλεψαν το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των €2,150.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε αιματώματα και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απολύθηκε. 

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 26χρονος.
Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.