Άννα Βίσση: Μετά από 51 χρόνια καριέρας, το θέμα δεν είναι να πουλάς εισιτήρια αλλά να έχεις εξέλιξη

Άννα Βίσση: Μετά από 51 χρόνια καριέρας, το θέμα δεν είναι να πουλάς εισιτήρια αλλά να έχεις εξέλιξη

Η Άννα Βίσση μίλησε για τη μακρόχρονη πορεία της στη μουσική, το πάθος της για το τραγούδι και τη συνεργασία της με τον Νίκο Καρβέλα.

Με αφορμή τις δύο συναυλίες της στην Κρήτη στις 17 και 18 Ιουλίου σε Ηράκλειο και Χανιά αντίστοιχα, η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «CretaLive».

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE