Πήγαν το σερβίρισμα σε...άλλο επίπεδο: Στέλνουν τους καφέδες στους πελάτες με «ιπτάμενο» δίσκο - Δείτε βίντεο

Πήγαν το σερβίρισμα σε...άλλο επίπεδο: Στέλνουν τους καφέδες στους πελάτες με «ιπτάμενο» δίσκο - Δείτε βίντεο

Ένας καταστηματάρχης στη Βέροια, βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο στο σερβίρισμα του καφέ, χωρίς να καταπονούνται οι υπάλληλοι του.

Ένας καταστηματάρχης στη Βέροια, βρήκε έναν φανταστικό τρόπο στο σερβίρισμα του καφέ, χωρίς να ταλαιπωρούνται οι υπάλληλοι και χωρίς να γκρινιάζουν οι πελάτες. Συγκεκριμένα, αποφάσισε να στείλει τις παραγγελίες των πελατών από το πάσο του καταστήματος στα τραπέζια τους, μέσω ενός εναέριου δίσκου!

Αυτός ο πρωτότυπος τρόπος πραγματοποιείται σε μια παραδοσιακή καφετέρια στην Μπαρμπούτα στη Βέροια. Σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Τσιροφίδη που μίλησε στην ΕΡΤ, αυτός ο τρόπος επινοήθηκε για να μην κουράζονται οι εργαζόμενοι και οι καφέδες να κατεβαίνουν με ασφάλεια.

Όπως είπε σερβίρονται και φαγητά με τον ίδιο τρόπο. Εξήγησε ότι το σύστημα αυτό λειτουργεί πάντα, εκτός από τις ημέρες που βρέχει. Οι θαμώνες, πάντως, δείχνουν να το απολαμβάνουν, απολαμβάνοντας τον καφέ τους στη δροσιά, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, δίπλα στο ποτάμι, και με γρήγορο σέρβις, ενώ δεν παραλείπουν να βγαίνουν και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Μπορείτε να δείτε τη συγκεκριμένη μέθοδο από ένα παλιότερο βίντεο που υπάρχει ακόμα στο Youtube.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE