Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Βίντεο από τη στιγμή που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ φτάνει στο νοσοκομείο

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Βίντεο από τη στιγμή που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ φτάνει στο νοσοκομείο

Βίντεο στο οποίο απωτυπώνονται οι αγωνιώδεις στιγμές της άφιξης του τραυματισμένου Ντόναλντ Τραμπ στο νοσοκομείο του Μπάτλερ στην Πενσιλβάνια, λίγα λεπτά μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, κυκλοφορεί στα social media.

Το βίντεο τράβηξε άνθρωπος που βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο και περιγράφει ότι ήταν στην πρώτη σειρά και είδε τον Τραμπ να αιμορραγεί από το κεφάλι του.

Ο κόσμος είχε ήδη πληροφορηθεί την επίθεση εναντίον του και πίστευαν ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν σοβαρά τραυματισμένος. Στη συνέχεια, ακούγονται πολίτες να φωνάζουν: «Περπατάει! Περπατάει!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τράμπ, λίγο προτού φύγει η σφαίρα από το όπλο του Τόμας Μάθιου Κρουκς, έστριψε το κεφάλι του προς τα δεξιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο αυτί. Η συγκεκριμένη κίνηση της τελευταίας στιγμής είχε ως αποτέλεσμα η σφαίρα να περάσει ένα εκατοστό από το κεφάλι του, πράγμα που σημαίνει ότι διαφορετικά θα είχε διαπεράσει το κρανίο του.

«Το πιο απίστευτο πράγμα ήταν ότι έτυχε όχι μόνο να στρίψω, αλλά να στρίψω ακριβώς τη σωστή στιγμή και στον σωστό βαθμό» δήλωσε ο ίδιος ο Τραμπ στην πρώτη του συνέντευξη μετά την απόπειρα δολοφονίας του.

Όπως εξήγησε ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, αυτό που έκανε ήταν να στρίψει το κεφάλι του «για να διαβάσει ένα διάγραμμα που αφορούσε στα στοιχεία για την παράτυπη μετανάστευση», προσθέτοντας ότι ο γιατρός που τον εξέτασε στο νοσοκομείο είπε ότι «δεν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο και το αποκάλεσε θαύμα».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE