LIKE ONLINE

DJ έπαιξε μουσική στη ζούγκλα: Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου - Δείτε βίντεο

DJ έπαιξε μουσική στη ζούγκλα: Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου - Δείτε βίντεο

Οι αρμονικοί ήχοι συνδυάστηκαν άψογα με τους περιβαλλοντικούς θορύβους της ζούγκλας, δημιουργώντας μια μοναδική συμφωνία που αντηχούσε μέσα από τα δέντρα.

Σε ένα εξαιρετικό και αρμονικό πάντρεμα φύσης και μουσικής, ο μουσικός Raja συγκέντρωσε την \άγρια ζωή της ζούγκλας για ένα μαγευτικό DJ Afro House live set.

Η εκδήλωση, που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε σχολαστικά, εξασφάλισε την άνεση και την ευημερία των ζώων. Η διαδικασία κινηματογράφησης διεξήχθη με απόλυτο σεβασμό προς τους κατοίκους της ζούγκλας, με ήσυχη μουσική και οργανική προσέγγιση για τη διατήρηση ενός ήρεμου περιβάλλοντος. Αυτή η προσεγμένη προετοιμασία επέτρεψε στα ζώα να παρακολουθήσουν και να γίνουν μέρος της μουσικής εμπειρίας χωρίς καμία ταλαιπωρία ή διατάραξη του φυσικού τους περιβάλλοντος.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pubity (@pubity)

Το Afro House set του Raja, που χαρακτηρίζεται από τις ζωντανές μελωδίες του, δημιούργησε μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Οι αρμονικοί ήχοι συνδυάστηκαν άψογα με τους περιβαλλοντικούς θορύβους της ζούγκλας, δημιουργώντας μια μοναδική συμφωνία που αντηχούσε μέσα από τα δέντρα. Τα ζώα, φαινομενικά γοητευμένα από τους άγνωστους αλλά καταπραϋντικούς ήχους, κινούνταν με χάρη στο χώρο, προσθέτοντας ένα μαγικό στοιχείο στη ζωντανή παράσταση.

Στόχος του έργου ήταν να αναδείξει την ομορφιά της φύσης και τη δυνατότητα συνύπαρξης της ανθρώπινης δημιουργικότητας με την άγρια φύση. Επιλέγοντας τη ζούγκλα, ο Raja όχι μόνο παρέδωσε μια οπτικά και ακουστικά εκπληκτική παράσταση, αλλά και ευαισθητοποίησε για τη σημασία του σεβασμού και της διατήρησης των φυσικών οικοτόπων.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεκτροδότηση: Πως προκύπτουν οι βλάβες; – Πόσο χρόνο χρειάζεται η αποκατάσταση και πόσο σημαντικό είναι να ενημερώνεται άμεσα η ΑΗΚ

Φωτιά στον Ξυλιάτο: Αστυνομικός ο ένας συλληφθείς - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Τον παρακολουθούσε για μέρες σε δρόμο της Λεμεσού – Του έδωσε γροθιά και πρόταξε μαχαίρι εναντίον του

Μοιρασμένοι οι Κύπριοι Ευρωβουλευτές για τη στήριξη σε φον ντερ Λάιεν - Ποιος προβληματίζεται ακόμη

Θλίψη στον ιατρικό κόσμο: «Έφυγε» ο Πανίκος Γιάννικος - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε για λύση δύο κρατών»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε για λύση δύο κρατών»

«Σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε για λύση δύο κρατών», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top