Λεμεσός: Έβαλαν βόμβα σε σπίτι 63χρονης!

Λεμεσός: Έβαλαν βόμβα σε σπίτι 63χρονης!

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα των δραστών μέχρις στιγμής μετά την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε σπίτι 63χρονης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.10 τα ξημερώματα σήμερα, προκλήθηκε έκρηξη στην είσοδο κλιμακοστασίου που οδηγεί σε ανώγειο κατοικία στη Λεμεσό, ιδιοκτησία 63χρονης. 

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε αυτοσχέδια βόμβα που περιείχε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος, η οποία τοποθετήθηκε έξω από την κύρια είσοδο του κλιμακοστασίου, όπου και προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ

Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ

Σήμερα (14/8) βρέθηκαν ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα οι πέντε Ε/κ που κρατούνται παράνομα.

BEST OF TOTHEMAONLINE