Λεμεσός: Έβαλαν βόμβα σε σπίτι 63χρονης!

Λεμεσός: Έβαλαν βόμβα σε σπίτι 63χρονης!

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα των δραστών μέχρις στιγμής μετά την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε σπίτι 63χρονης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.10 τα ξημερώματα σήμερα, προκλήθηκε έκρηξη στην είσοδο κλιμακοστασίου που οδηγεί σε ανώγειο κατοικία στη Λεμεσό, ιδιοκτησία 63χρονης. 

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε αυτοσχέδια βόμβα που περιείχε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος, η οποία τοποθετήθηκε έξω από την κύρια είσοδο του κλιμακοστασίου, όπου και προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE