Αεροσυνοδός κρατούσε την πεσμένη πόρτα του μπάνιου κατά τη διάρκεια πτήσης από Χονγκ Κονγκ προς Νέα Υόρκη

Αεροσυνοδός κρατούσε την πεσμένη πόρτα του μπάνιου κατά τη διάρκεια πτήσης από Χονγκ Κονγκ προς Νέα Υόρκη

Μια αεροσυνοδός κατά τη διάρκεια μιας πτήσης αναγκάστηκε να κρατά την πόρτα του μπάνιου, η οποία έπεσε λίγα λεπτά πριν απογειωθεί το αεροπλάνο.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την South China Morning Post, η αεροσυνοδός της Cathay Pacific Airlines έπρεπε να κρατά την πόρτα, η οποία βγήκε από τους μεντεσέδες της μόλις τρία λεπτά μετά την έναρξη της πτήσης CX840 από το διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ προς το διεθνές αεροδρόμιο John F. Kennedy στο Κουίνς της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα 15 Ιουλίου.

Η πτήση αυτή διαρκεί 16 ώρες. 

Άλλες εικόνες, οι οποίες έγιναν viral, δείχνουν μέλη του προσωπικού να προσπαθούν να επαναφέρουν τη σπασμένη πόρτα στη θέση της.

Δεν ήταν άμεσα σαφές πώς διαλύθηκε η πόρτα ή αν κάποιος βρισκόταν στην τουαλέτα τη στιγμή του περιστατικού ούτε και ακριβώς πόση ώρα η αεροσυνοδός έπρεπε να στηρίζει την πόρτα.

Η Cathay Pacific δήλωσε ότι ήταν ενήμερη για το περιστατικό και ότι η ομάδα μηχανικών της διερευνούσε το περιστατικό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE