ΔΙΕΘΝΗ

Πέθανε ο Αμερικανός κωμικός Μπομπ Νιούχαρτ

Πέθανε ο Αμερικανός κωμικός Μπομπ Νιούχαρτ

Πέθανε ο δημοφιλής Αμερικανός stand-up performer, Μπομπ Νιούχαρτ, σε ηλικία 94 ετών.

O Νιούχαρτ άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Λος Άντζελες μετά από μια σειρά ασθενειών, ανακοίνωσε ο επί χρόνια υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ηθοποιού, Τζέρι Ντίγκνεϊ.

Ο Μπομπ Νιούχαρτ ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του '60, κυκλοφορώντας άλμπουμ με κωμικούς μονολόγους, για τους οποίους κερδισε τρία Βραβεία Grammy. Έγινε γνωστός από τις κωμικές τηλεοπτικές σειρές The Bob Newhart Show και Newhart, οι οποίες προβλήθηκαν τις δεκαετίες του '70 και του '80 αντίστοιχα.

 
Στον κινηματογράφο, έχει παίξει σε ταινίες όπως Catch-22 και Elf. Επίσης, έχει δώσει τη φωνή του σε ταινίες κινουμένων σχεδίων. To 1999 απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλυγουντ και το 2007 εισήχθη στο Grammy Hall of Fame.

To 2013, έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά The Big Bang Theory και κέρδισε το Βραβείο Emmy καλύτερης γκεστ εμφάνισης σε κωμική σειρά.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε για λύση δύο κρατών»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε για λύση δύο κρατών»

«Σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε για λύση δύο κρατών», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top