Παύση Γενικού Ελεγκτή: Με αγορεύσεις δυο πλευρών συνεχίζεται η διαδικασία

Παύση Γενικού Ελεγκτή: Με αγορεύσεις δυο πλευρών συνεχίζεται η διαδικασία

Με τις προφορικές αγορεύσεις των δικηγόρων των δύο πλευρών, συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου, σχετικά με την αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Κατά την προηγούμενη δικάσιμο, την Τρίτη, ολοκληρώθηκε η αντεξέταση του κ. Μιχαηλίδη και η διαδικασία θα συνεχιστεί σήμερα, στις 09.00 με τις προφορικές αγορεύσεις των δικηγόρων των δύο πλευρών και την παράλληλη υποβολή των γραπτών αγορεύσεων στο Συμβούλιο, με την πλευρά του Γενικού Εισαγγελέα να διατηρεί το δικαίωμα προφορικής απαντητικής αγόρευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.