ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στο Ψυχικό: Ο 44χρονος έψαχνε στο ίντερνετ για τον τοπογράφο - Τι αποκάλυψαν τα κινητά του

Δολοφονία στο Ψυχικό: Ο 44χρονος έψαχνε στο ίντερνετ για τον τοπογράφο - Τι αποκάλυψαν τα κινητά του

Σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη που εκτελέστηκε εν ψυχρώ έξω από την εταιρεία του στο Ψυχικό.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το protothema.gr, από την έρευνα που έγινε στα κινητά τηλέφωνα που είχε στην κατοχή του ο 44χρονος που συνελήφθη και προφυλακίστηκε για το έγκλημα διαπιστώθηκε ότι έκανε αναζητήσεις γύρω από τη ζωή του θύματος.

Ειδικότερα, όπως ανέφεραν καλά ενημερωμένες πηγές, ο 44χρονος φέρεται να έκανε αναζητήσεις για τον τόπο κατοικίας του Στάθη, για το εάν πρόκειται να μετακομίσει και πού (εκείνη το διάστημα ακουγόταν πως είχε αλλάξει σπίτι), ενώ φέρεται να έψαχνε και την ακριβή διεύθυνση της εταιρείας του θύματος.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από την εν λόγω έρευνα φέρεται να εντοπίστηκε σε μία από τις συσκευές του συλληφθέντα μία φωτογραφία με ένα όπλο. Πρόκειται για ένα πιστόλι που προσομοιάζει με αυτό που διαπράχθηκε το έγκλημα με τους ερευνητές να μην είναι ακόμη σε θέση να πουν με σιγουριά αν πρόκειται για το όπλο του εγκλήματος.

Επιπλέον όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη σε ένα από τα κινητά του 44χρονου βρέθηκε και μία φωτογραφία του Παναγιώτη Στάθη. Σύμφωνα με πηγές που έχουν γνώση της υπόθεσης η φωτογραφία φέρεται να έχει τραβηχτεί από τον ίδιο τον 44χρονο μετά από μία συνάντηση που είχε με έναν επιχειρηματία στη Μύκονο. Στην εικόνα αποτυπώνεται ο Στάθης να βρίσκεται σε μαγαζί του νησιού και να συντρώγει με άλλα άτομα.

Τέλος, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το protothema.gr, από την έρευνα για πυρίτιδα που έγινε στα γάντια και στο μπουφάν του 44χρονου τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Υπόθεση Metamax: Βγήκε από το νοσοκομείο ο 63χρονος – Ενώπιον Δικαστηρίου οι άλλοι δύο συλληφθέντες

• Σε έχει «πιάσει» κάμερα; Τι συμβαίνει αν εκκρεμεί εξώδικο και επιχειρήσεις να ταξιδέψεις από αεροδρόμιο ή λιμάνι;

• Θάνατος 6χρονου κοριτσιού: Δεν υπάρχει υπόνοια για εγκληματική ενέργεια - Ρίχνει «φως» η νεκροτομή

• Κάθε μήνα και πιο πάνω οι τιμές στα τρόφιμα – Στα ύψη χόρτα και λαχανικά – Πού σημειώθηκε μείωση

• Στην Κύπρο ο τυχερός του Τζόκερ στο πεντάρι - Πού παίχτηκε το δελτίο και πόσα κέρδισε

• Στέλλα Στυλιανού: Η επική απάντηση από ένα 16χρονο on air την έφερε σε αμηχανία - Βίντεο



Ξεκαθαρίζει ο ΠτΔ για τους καταδρομείς του Πραξικοπήματος - «Για τόσα χρόνια ήμασταν υποκριτές… είχαν την ελάχιστη ευθύνη»

Ξεκαθαρίζει ο ΠτΔ για τους καταδρομείς του Πραξικοπήματος - «Για τόσα χρόνια ήμασταν υποκριτές… είχαν την ελάχιστη ευθύνη»

Διευκρινίσεις έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφορικά με τη δήλωσή του για τους καταδρομείς, κατά την επέτειο του πραξικοπήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top