Ανήλικοι στο Ηράκλειο έκαναν φασαρία, 58χρονος τους έκανε παρατήρηση και πυροβόλησαν το σπίτι του

Ανήλικοι στο Ηράκλειο έκαναν φασαρία, 58χρονος τους έκανε παρατήρηση και πυροβόλησαν το σπίτι του

Ένα απίστευτο περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα τριών ανηλίκων, ανάμεσά τους ένας 17χρονος, έκαναν φασαρία με αποτέλεσμα ένας 58χρονος να τους κάνει παρατήρηση.

Όταν, δε, στη συνέχεια οι ανήλικοι αποχώρησαν από την περιοχή και αφού απείλησαν φραστικά τον άνδρα που έκανε την παρατήρηση, κάποιος εξ αυτών πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές προς το σπίτι του 58χρονου με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στην πλαστική δεξαμενή του, καθώς και σε τοιχοποιία παρακείμενης οικίας.

Αφού οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για το περιστατικό έκαναν έρευνα στο σπίτι του 17χρονου όπου βρήκαν και κατέσχεσαν οχτώ κενούς κάλυκες πυροβόλου όπου, δύο αεροβόλα με τέσσερις γεμιστήρες και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Σημειώνεται, επίσης, ότι οι αστυνομικοί συνέλαβαν 49χρονη μητέρα του 17χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE