Ανήλικοι στο Ηράκλειο έκαναν φασαρία, 58χρονος τους έκανε παρατήρηση και πυροβόλησαν το σπίτι του

Ανήλικοι στο Ηράκλειο έκαναν φασαρία, 58χρονος τους έκανε παρατήρηση και πυροβόλησαν το σπίτι του

Ένα απίστευτο περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα τριών ανηλίκων, ανάμεσά τους ένας 17χρονος, έκαναν φασαρία με αποτέλεσμα ένας 58χρονος να τους κάνει παρατήρηση.

Όταν, δε, στη συνέχεια οι ανήλικοι αποχώρησαν από την περιοχή και αφού απείλησαν φραστικά τον άνδρα που έκανε την παρατήρηση, κάποιος εξ αυτών πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές προς το σπίτι του 58χρονου με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στην πλαστική δεξαμενή του, καθώς και σε τοιχοποιία παρακείμενης οικίας.

Αφού οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για το περιστατικό έκαναν έρευνα στο σπίτι του 17χρονου όπου βρήκαν και κατέσχεσαν οχτώ κενούς κάλυκες πυροβόλου όπου, δύο αεροβόλα με τέσσερις γεμιστήρες και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Σημειώνεται, επίσης, ότι οι αστυνομικοί συνέλαβαν 49χρονη μητέρα του 17χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE