Ενοχλούσε γυναίκες σε πισίνα ξενοδοχείου – 45χρονη του έκανε παρατήρηση και αυτός την γρονθοκόπησε

Ενοχλούσε γυναίκες σε πισίνα ξενοδοχείου – 45χρονη του έκανε παρατήρηση και αυτός την γρονθοκόπησε

Στην σύλληψη άντρα ηλικίας 20 ετών προέβησαν χθες Πέμπτη (18/7) το απόγευμα, ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σε σχέση με υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης εναντίον 45χρονης.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από την 45χρονη ότι την Τετάρτη (17/7) και περί ώρα 17:00, ενώ βρισκόταν σε πισίνα ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα ζήτησε από τον 20χρονο, ο οποίος επίσης βρισκόταν στον ίδιο χώρο, να σταματήσει να ενοχλεί επισκέπτριες που διέμεναν στο ξενοδοχείο. Ο 20χρονος αντέδρασε και αφού την εξύβρισε στην συνέχεια της επιτέθηκε και την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Η 45χρονη έτυχε ιατρικής περίθαλψης και διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα ρινικού οστού. Εναντίον του 20χρόνου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα τη επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και συνελήφθη χθες το απόγευμα.

Αναμένεται εντός της ημέρας η εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησης τους για τέσσερις μέρες.

Το ΤΑΕ Αμμοχωστου διερευνά.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE