Κάνει το ντεμπούτο της! Ποια αδερφή Κύπριας ηθοποιού πρωταγωνιστεί φέτος σε σειρά του Sigma

Κάνει το ντεμπούτο της! Ποια αδερφή Κύπριας ηθοποιού πρωταγωνιστεί φέτος σε σειρά του Sigma

Την είδαμε, την ξαναείδαμε και λέγαμε ότι κάτι μας θυμίζει. Τελικά ψάξαμε και μάθαμε ότι πρόκειται για την αδελφή γνωστής Κύπριας ηθοποιού, που φέτος κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση πρωταγωνιστώντας στη σειρά του Sigma «Λόγια του αέρα».

Ο λόγος για την Μαρίνα Δημητρίου, την τηλεοπτική κόρη της Μαρίας Φιάκκα και του Σοφοκλή Κασκαούνια στην πετυχημένη σειρά του Sigma που κερδίζει τις εντυπώσεις, καθώς από τα πρώτα κιόλας επεισόδια δείχνει να είναι μια πολύ ταλαντούχα και εξελίξιμη ηθοποιός.

Η όμορφη ξανθομαλλούσα 21χρονη μάλιστα, είναι αδελφή της ηθοποιού Καλυψώς Δημητρίου που γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές «Βαλς με 12 Θεούς» και «7 Ουρανοί και σύννεφα αλήτες».

Οι δυο αδελφές είναι πολύ αγαπημένες και στηρίζει η μια την άλλη σε κάθε της βήματα, ενώ η Καλυψώ αισθάνεται πολύ περήφανη για την ανέλιξη της αδελφής της που μόλις στα 21 της, ούσα απόφοιτος του Σατιρικού Θεάτρου, πήρε την ευκαιρία της για να παίξει σε μια πολλά υποσχόμενη σειρά, που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές τους επόμενους μήνες. 

Λίγα λόγια για το ρόλο της: 

Η Στέφανη Ιακώβου(Μαρίνα Δημητρίου) είναι η κόρη του Βασίλη και της Εύας, και ο ειρηνοποιός της οικογένειας αφού τα αδέλφια της Χρίστος και Δημήτρης είναι σε ασταμάτητο πόλεμο. Αγαπά καποιον που θέλει απλά να την εκμεταλλευθεί και βλέπει φιλικά αυτον που είναι πραγματικά και απελπισμένα ερωτευμένος μαζί της. Είναι φοιτήτρια και τραγουδά σε νεανικό συγκρότημα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE