LIKE ONLINE

Ο IShowSpeed θα υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με ποδοσφαιρική ομάδα - Βίντεο

Ο IShowSpeed θα υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με ποδοσφαιρική ομάδα - Βίντεο

Ο δημοφιλής streamer του YouTube IShowSpeed φαίνεται ότι πέτυχε ένα αξιοσημείωτο κατόρθωμα, καθώς κέρδισε επαγγελματικό συμβόλαιο ποδοσφαίρου με νορβηγικό σύλλογο, αφού θριάμβευσε σε έναν αγώνα ταχύτητας ενάντια στον ταχύτερο παίκτη της ομάδας.

Αυτή η εκπληκτική τροπή των γεγονότων ακολουθεί μια ταραχώδη προηγούμενη εμπειρία στη Νορβηγία για τον Speed. Προηγουμένως, είχε ορκιστεί να μην επιστρέψει ποτέ στη χώρα μετά από αυτό που περιέγραψε ως την πιο «τρομακτική» του ζωντανή μετάδοση. Κατά τη διάρκεια εκείνου του περιστατικού, ο Speed μεταφέρθηκε μέσα από ένα πλήθος οπαδών αφού τραυματίστηκε στον αστράγαλό του.

Ωστόσο, ο Speed επέστρεψε πρόσφατα στη Νορβηγία, επιλέγοντας πιο ήσυχες τοποθεσίες για το livestream του. Μια σημαντική στάση στην τρίωρη ροή του ήταν στο Viking Stadion, έδρα της Viking FK, μιας κορυφαίας νορβηγικής ποδοσφαιρικής ομάδας που εδρεύει στο Stavanger.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ένας προπονητής της Viking FK έθεσε μια απροσδόκητη πρόκληση στον Speed: αν μπορούσε να ξεπεράσει τον ταχύτερο παίκτη του συλλόγου, θα κέρδιζε ένα επαγγελματικό συμβόλαιο. «Αυτός είναι ο ταχύτερος παίκτης μας, αν τον νικήσεις θα πάρεις συμβόλαιο», δήλωσε ο προπονητής.

Αφού επαλήθευσε την πρόκληση, ο Speed δέχτηκε, έχοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητές του, παρά τον προηγούμενο τραυματισμό του στον αστράγαλο. «

Ο αγώνας έγινε στο μισό γήπεδο, με τον Speed να ξεκινάει από τη γραμμή του τέρματος και να τρέχει μέχρι τη μέση του γηπέδου. Παραδόξως, ακόμη και ενώ αναγνώριζε τους οπαδούς στο περιθώριο και δεν έτρεχε με πλήρη ταχύτητα, ο Speed κέρδισε άνετα τον αγώνα.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:



ΠτΔ για Κυπριακό: «Σύντομα εξελίξεις προς την κατεύθυνση της επανέναρξης των συνομιλιών»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Σύντομα εξελίξεις προς την κατεύθυνση της επανέναρξης των συνομιλιών»

Σύντομα θα υπάρχουν κάποιες εξελίξεις προς την κατεύθυνση της επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, ανέφερε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επικαλούμενος πληροφόρηση που έλαβε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top