Στο Μακάρειο 4χρονο αγοράκι - Έπεσε σε πισίνα ενώ έπαιζε

Στο Μακάρειο 4χρονο αγοράκι - Έπεσε σε πισίνα ενώ έπαιζε

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας διακομίσθηκε χθες το απόγευμα ένα τετράχρονο αγοράκι από τη Ρωσία το οποίο έπεσε σε πισίνα τουριστικής έπαυλης στην Πάφο, με την κατάσταση της υγείας του να παρουσιάζει βελτίωση.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαππή, το παιδάκι βρίσκεται στην Κύπρο μαζί με τους γονείς του για διακοπές. Κάποια στιγμή ενώ έπαιζε γύρω από την πισίνα έπαυλης στην περιοχή "Χα Ποτάμι", στα Κούκλια, φαίνεται να διέλαθε της προσοχής των γονιών του και να έπεσε στο νερό.

Ανέφερε ότι οι γονείς, οι οποίοι, βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν και έβγαλαν αμέσως το μωρό απο την πισίνα και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες ενώ ακολούθως το πήραν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για περίθαλψη.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του τετράχρονου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία για περαιτέρω εξετάσεις.

Η κατάσταση της υγείας του τετράχρονου, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι σταθερή και παρουσιάζει βελτίωση.

Το περιστατικό εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE