Demy: Ιδανικά θα ήθελα να ζω σε έναν κόσμο, όπου η ισότητα και ο σεβασμός στα δικαιώματα κάθε ατόμου θα ήταν δεδομένα

Demy: Ιδανικά θα ήθελα να ζω σε έναν κόσμο, όπου η ισότητα και ο σεβασμός στα δικαιώματα κάθε ατόμου θα ήταν δεδομένα

Η Demy μίλησε για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, στον οποίο στο παρελθόν είχε δώσει συνέντευξη.

Η τραγουδίστρια το 2015 είχε γίνει εξώφυλλο στο ANTIVIRUS, όπου είχε δώσει συνέντευξη. Μιλώντας ξανά στο περιοδικό, ρωτήθηκε για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου.

«Μου φέρνει δάκρυα στα μάτια η ερώτηση αυτή. Μου είναι αδιανόητο πώς κάποιος άνθρωπος στοχοποιείται και δολοφονείται για αυτό που είναι και δυστυχώς, βλέπουμε όλο και πιο συχνά στη χώρα μας ομοφοβικά εγκλήματα και εγκλήματα έμφυλης βίας. Τόσα χρόνια μετά και με μία, κατά γενική ομολογία, αρκετά επιεική απόφαση, ας πούμε ότι τουλάχιστον αποδόθηκε μια ελάχιστη δικαίωση για αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα. Αν και τίποτα δεν μπορεί να φέρει πλήρη δικαίωση για κάποιον άνθρωπο που έχει χαθεί άδικα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.