Ο Πούτιν μίλησε: Διαλύστε το Ισλαμικό Κράτος τώρα!

Ο Πούτιν μίλησε: Διαλύστε το Ισλαμικό Κράτος τώρα!

Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν δέκα στόχους του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία

Ρωσικά μαχητικά πραγματοποίησαν 20 εξόδους στη Συρία και έπληξαν δέκα στόχους της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος τις τελευταίες 24 ώρες, ανέφερε σήμερα σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Άμυνας της χώρας.

Οι επιδρομές έπληξαν ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών, περιλαμβανομένου και ενός εργοστασίου όπου κατασκευάζονται ζώνες που χρησιμοποιούνται για βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας, ανέφερε το Υπουργείο στην ιστοσελίδα του, http://stat.mil.ru.

"Ως αποτέλεσμα των αεροπορικών πληγμάτων μας εναντίον στόχων του Ισλαμικού Κράτους, καταφέραμε να διαλύσουμε το σύστημα ελέγχου τους, τις γραμμές εφοδιασμού της τρομοκρατικής οργάνωσης, και προκαλέσαμε επίσης σημαντικές ζημιές στην υποδομή που χρησιμοποιείται για την ετοιμασία πράξεων τρομοκρατίας", ανέφερε το Υπουργείο.

Νωρίτερα, το πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε πως η ρωσική Πολεμική Αεροπορία χρησιμοποιεί στη Συρία κατευθυνόμενους από λέιζερ πυραύλους αέρος-εδάφους KH-29L, επικαλούμενο το συνταγματάρχη Ιγκόρ Κλίμοφ, εκπρόσωπο της Πολεμικής Αεροπορίας. Οι υψηλής ακρίβειας πύραυλοι χρησιμοποιούνται από αεροσκάφη Su-34 και Su-24, είπε ο κ. Κλίμοφ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε

Αδικήματα απόπειρας φόνου και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία εναντίον 37χρονου στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE