«Έσβησε» ο 73χρονος Χριστόφορος Χριστοφόρου από τη Λευκωσία - Πήγε για διακοπές στην Πάφο και έχασε τη ζωή του

«Έσβησε» ο 73χρονος Χριστόφορος Χριστοφόρου από τη Λευκωσία - Πήγε για διακοπές στην Πάφο και έχασε τη ζωή του

Υπόθεση αιφνίδιου θανάτου άνδρα ηλικίας 73 ετών από τη Λευκωσία, ο οποίος βρισκόταν σε έπαυλη στην περιοχή Κόλπος των Κοραλλίων στον Δήμο Ακάμα διερευνά η Αστυνομία Πάφου, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή, Νίκο Τσαππή.

Πρόκειται για τον Χριστόφορο Χριστοφόρου από τη Λευκωσία ο οποίος παραθέριζε στην Πέγεια με τη σύζυγό του με την οποία έφτασαν χθες για ολιγοήμερες διακοπές. 

Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με την Αστυνομία, βρισκόταν εντός της πισίνας, σε ρηχό σημείο, όταν ξαφνικά φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις και να έπεσε στο νερό. Αμέσως στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο για τη διακομιδή του 73χρονου στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός απλώς διέγνωσε τον θάνατό του. 

"Φως" στα αίτια του θανάτου, τα οποία διερευνώνται από την Αστυνομία, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του 73χρονου. Η νεκροτομή θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, καθώς δεν έχει ακόμη οριστεί. Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE