Το μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων που δεν πρέπει να χάσετε - Εμίλια Κλαρκ και Τζέραρντ Μπάτλερ πρωταγωνιστές

Το μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων που δεν πρέπει να χάσετε - Εμίλια Κλαρκ και Τζέραρντ Μπάτλερ πρωταγωνιστές

Η Εμίλια Κλαρκ, ο Τζέραρντ Μπάτλερ και η Σιμόν Άσλεϊ δανείζουν τις φωνές τους στο επερχόμενο μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων «The Night Before Christmas in Wonderland» (Η νύχτα πριν τα Χριστούγεννα στη Xώρα των Θαυμάτων).

Σε παραγωγή της Universal Pictures Content Group και της Lupus Films, η ταινία βασίζεται στο βιβλίο μπεστ σέλερ της Κάρις Μπέξινγκτον, η οποία συνδύασε δύο κλασικές ιστορίες: την «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» του Λιούις Κάρολ και το ποίημα του Κλέμεντ Κλαρκ Μουρ «Twas the Night Before Christmas» (επίσης γνωστό ως «A Visit from St. Nicholas»).

Το βιβλίο της Κάρις Μπέξινγκτον είναι εικονογραφημένο από την Κέιτ Χίντλεϊ.

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ πρόκειται να δανείσει τη φωνή στον Άγιο Βασίλη, η Εμίλια Κλαρκ θα είναι η Βασίλισσα των Καρδιών και η Σιμόν Άσλεϊ θα είναι η Αλίκη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE