«Έμπλεξαν» με όσα εντοπίστηκαν στην κατοχή τους δύο νεαροί - Φόρεσαν χειροπέδες

«Έμπλεξαν» με όσα εντοπίστηκαν στην κατοχή τους δύο νεαροί - Φόρεσαν χειροπέδες

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών, κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, χρήσης ναρκωτικών και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, η Αστυνομία προχώρησε χθες το απόγευμα στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πρόκειται για 22χρονο και 20χρονο, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Της σύλληψης των πιο πάνω προσώπων, προηγήθηκε έρευνα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, κατά την οποία εντοπίστηκε αριθμός νάιλον συσκευασιών, που περιείχαν ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους 214 γραμμαρίων περίπου, τρία χειροποίητα τσιγάρα και μια ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης, από την έρευνα στην κατοχή του 20χρονου (οδηγός) ανευρέθηκε χρηματικό ποσό ύψους 3,240 ευρώ.

Και οι δύο συνελήφθησαν αρχικά για αυτόφωρα αδικήματα και στη συνέχεια βάσει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE