ΠΑΡΑ-THEMA

Έμειναν άφωνοι: Κόρη αγνοούμενου ζήτησε την συμβολή του Φειδία και της απάντησε «ε καλά κόρη μου εν τζαι είσαι η μόνη ορφανή»

Έμειναν άφωνοι: Κόρη αγνοούμενου ζήτησε την συμβολή του Φειδία και της απάντησε «ε καλά κόρη μου εν τζαι είσαι η μόνη ορφανή»

Σε μια δημόσια καταγγελία προέβη η Πρόεδρος της Ομάδας Πρωτοβουλίας Παιδιών Αγνοουμένων, Δέσποινα Γρηγορίου, για τον τρόπο που απάντησε ο Κύπριος Ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου στην κόρη αγνοουμένου.

Η κ.Γρηγορίου με μια ανάρτηση της στο προσωπικό προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιέγραψε ένα περιστατικό το οποίο σημειώθηκε στο Προεδρικό , στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την καταδίκη των 50 χρόνων της τουρκικής εισβολής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η κ.Γρηγορίου : «Φεύγοντας η Ομάδα Πρωτοβουλίας Παιδιών Αγνοούμενων συναντήσαμε τον ευρωβουλευτή Κύριο Φειδία και αυθόρμητα μια κοπέλα από την ομάδα τον πλησίασε και του ζήτησε την συμβολή του στην ευρωβουλή για διαφώτιση των Ευρωπαίων βουλευτών για το δράμα των αγνοούμενων. Που να ξέραμε το δράμα που θα ακολουθούσε διά στόματος του ευρωβουλευτή που μεταξύ άλλων της είπε αυτολεξεί " ε καλά κόρη μου εν τζαι είσαι η μόνη ορφανή " Ούτε καν γιατί ήταν εκεί θεωρώ δεν θα ήξερε. Ηθικό δίδαγμα : Ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν.... Λυπάμαι μόνο που οι άνθρωποι αυτοί θυσιάσαν τη ζωή τους για να έχουν μέλλον κάτι τέτοιοι τύποι... Μπράβο κύριε ευρωβουλευτή για την τιμή στη μνήμη των 1619 αγνοουμένων μας» .

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Περιμένεις να λάβεις επίδομα σύνταξη ή βοήθημα; Μάθε ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτές τις ημέρες

• «Φεγγάρι του Ελαφιού»: Εντυπωσιακές εικόνες από την εντυπωσιακή Πανσέληνο Ιουλίου – Πόσο θα διαρκέσει

• Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων - Δείτε τα αποτελέσματα των Παγκύπριων εξετάσεων

• Θερμοπληξία: Έχασε την μάχη με την ζωή 64χρονη - Στο Νοσοκομείο άλλα τρία πρόσωπα

• Ποια η κατάσταση της υγείας των δύο Εθνοφρουρών – Αυτός είναι ο κύριος λόγος κατάρρευσης του ενός



Ανάλυση: Κινητικότητα στο Κυπριακό - Eυσεβοποθισμοί και πραγματικότητες

Ανάλυση: Κινητικότητα στο Κυπριακό - Eυσεβοποθισμοί και πραγματικότητες

«Δεν νοείται η Κύπρος, κράτος-μέλος της ΕΕ, πενήντα χρόνια μετά την τραγωδία του 1974, να παραμένει διαιρεμένη». Αυτά ήταν τα λόγια του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη πρόσφατη συνάντηση των δύο στην Ουάσιγκτον, όπως έγραψε ο Έλληνας Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Facebook, αναφερόμενος στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top