ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η more.com στην οικογένεια χορηγών του FIBA EuroBasket 2025!

Η more.com στην οικογένεια χορηγών του FIBA EuroBasket 2025!

Η more.com, μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες e-ticketing στην Ευρώπη, ανήκει και επίσημα στην οικογένεια των χορηγών του FIBA EuroBasket 2025 που θα διεξαχθεί στη Κύπρο. Η Οργανωτική Επιτροπή του FIBA EuroBasket 2025 και η more.com έδωσαν τα χέρια, με τη δεύτερη να παίρνει θέση στην κατηγορία των «Event sponsors».

Σημειώνεται πως σε ό,τι αφορά τους χορηγικούς συνεργάτες του FIBA EuroBasket 2025 στην Κύπρο, μόλις οκτώ είναι οι προσφερόμενες θέσεις στις δύο βαθμίδες των χορηγών, αυτές των «Main Event Sponsors» (4 θέσεις) και των «Event Sponsors» (4 θέσεις), ενώ η κάθε εταιρεία που μπαίνει στην ομάδα χορηγών, έχει αποκλειστικότητα στην κατηγορία της.

Παράλληλα με την χορηγική συνεργασία, η more.com θα αποτελεί την αποκλειστική διαδικτυακή πλατφόρμα έκδοσης και διανομής των εισιτηρίων αλλά και της VIP φιλοξενίας για τους δεκαπέντε πολυαναμενόμενους αγώνες του FIBA EuroBasket 2025 που θα διεξαχθούν στο στάδιο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό, στα πλαίσια του Γ΄ ομίλου της διοργάνωσης και τα οποία θα παρακολουθήσουν  από κοντά πάνω από  70 χιλιάδες  φίλαθλοι και εκατομμύρια τηλεθεατές απ΄ όλο τον  κόσμο.

Η more.com, με κεντρικά γραφεία σε Λευκωσία,  Αθήνα, αλλά και άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις, διαθέτει πάνω από 4.000 συνεργάτες, με 370.000 εκδηλώσεις και 46 εκατομμύρια πουλημένα εισιτήρια στο ενεργητικό της. Αποτελεί τον ισχυρότερο πάροχο στον τομέα των υπηρεσιών e-ticketing θεαμάτων, φυσικών αλλά και streaming. Αξίζει να σημειωθεί πως η χορηγία της more.com για το FIBA EuroBasket 2025 δεν είναι η πρώτη «επαφή» της εταιρείας με το άθλημα του μπάσκετ, αφού αποτέλεσε επίσημο συνεργάτη του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού BC AKTOR για τη σεζόν 2023-24.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής FIBA EuroBasket 2025 στην Κύπρο, Μαρκ Κληρίδης, καλωσόρισε την more.com στη χορηγική οικογένεια της διοργάνωσης: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε βρει στο πρόσωπο των ανθρώπων της more.com, τέτοιους συνεργάτες που αγαπάνε τον αθλητισμό και το μπάσκετ και θέλουν να στηρίξουν με τον πιο ισχυρό τρόπο, την εθνική υπόθεση που έχουμε ενώπιων μας, της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Κύπρο. Πέραν από την χορηγική συνεργασία, είμαστε βέβαιοι ότι οι υπηρεσίες έκδοσης εισιτηρίων που θα παρέχουν και θα ξεκινήσουν σύντομα να είναι στη διάθεση του κοινού, θα είναι σε υψηλότατα επίπεδα και θα ικανοποιήσουν όλους τους φιλάθλους».

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της more.com κ. Βαγγέλης Μήτσης, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος μιας τόσο ιστορικής διοργάνωσης. Η συνεργασία μας με το FIBA ​​EuroBasket 2025 όχι μόνο υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας στην αθλητική κοινότητα, αλλά δείχνει επίσης την αφοσίωσή μας στην ενίσχυση της εμπειρίας των φιλάθλων μέσω απρόσκοπτων και καινοτόμων λύσεων έκδοσης εισιτηρίων».

Τα εισιτήρια για το FIBA ​​EuroBasket 2025 θα είναι διαθέσιμα για αγορά σύντομα απευθείας μέσω του more.com, διασφαλίζοντας ότι οι φίλαθλοι θα έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτό το ιστορικό γεγονός.

Το FIBA EuroBasket 2025

Το FIBA EuroBasket 2025 είναι το 2ο σημαντικότερο καλαθοσφαιρικό τουρνουά στον κόσμο, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA. Η Κύπρος θα φιλοξενήσει δεκαπέντε παιχνίδια για τον Γ΄ όμιλο, με τρεις αγώνες ανά ημέρα. Οι πέντε αγωνιστικές του Γ΄ ομίλου θα διεξαχθούν στις 28, 30, 31 Αυγούστου, 2 και 4 Σεπτεμβρίου του 2025. Στον όμιλο της Κύπρου θα αγωνιστούν η Εθνική μας ομάδα, η Εθνική Ελλάδος του Γιάννη Αντετοκούνμπο σαν «partner country» που έχει επιλεχθεί από την ΚΟΚ ως διοργανώτρια (εφόσον «κλειδώσει», όπως αναμένεται, την πρόκριση τον ερχόμενο Νοέμβριο στην επόμενη φάση των προκριματικών) και άλλες τέσσερις Εθνικές ομάδες, που θα προκύψουν μέσω κλήρωσης τον Μάρτιο του 2025.

Η τελική φάση του FIBA EuroBasket 2025 θα διεξαχθεί σε τέσσερις χώρες. Εκτός από την Κύπρο, από έναν όμιλο θα φιλοξενήσουν η Λετονία, η Φινλανδία και η Πολωνία. Τα νοκ-άουτ παιχνίδια, από τη φάση των «16» και έπειτα, θα πραγματοποιηθούν στη Ρίγα.

Περισσότερες πληροφορίες για την more.com, η οποία με παρουσία σε εννέα χώρες, έχει αποστολή να προσφέρει την πιο προηγμένη πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων με τεχνολογία αιχμής, στο https://www.more.com/about/

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Περιμένεις να λάβεις επίδομα σύνταξη ή βοήθημα; Μάθε ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτές τις ημέρες

• «Φεγγάρι του Ελαφιού»: Εντυπωσιακές εικόνες από την εντυπωσιακή Πανσέληνο Ιουλίου – Πόσο θα διαρκέσει

• Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων - Δείτε τα αποτελέσματα των Παγκύπριων εξετάσεων

• Θερμοπληξία: Έχασε την μάχη με την ζωή 64χρονη - Στο Νοσοκομείο άλλα τρία πρόσωπα

• Ποια η κατάσταση της υγείας των δύο Εθνοφρουρών – Αυτός είναι ο κύριος λόγος κατάρρευσης του ενός



ΠτΔ: « Οι δηλώσεις Ερντογάν αντικατοπτρίζουν την αδυναμία Τουρκίας για τις θέσεις της»

ΠτΔ: « Οι δηλώσεις Ερντογάν αντικατοπτρίζουν την αδυναμία Τουρκίας για τις θέσεις της»

Οι δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, αντικατοπτρίζουν την αδυναμία που έχει η Τουρκία σε διεθνές επίπεδο, και όχι μόνο, για να περάσει τις απαράδεκτες θέσεις της, δήλωσε τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προσερχόμενος στο Κυπριακό Μουσείο, όπου έγινε η επίσημη τελετή παράδοσης των επαναπατρισθέντων αρχαιολογικών και εκκλησιαστικών αντικειμένων από το Μόναχο, που είχαν κλαπεί και εξαχθεί παράνομα από την κατεχόμενη Κύπρο από τον αρχαιοκάπηλο Aydin Dikmen και κρατούνταν από τις Γερμανικές αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top