ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνέλαβαν γυναίκα στο αεροδρόμιο μπροστά τα μάτια του ανήλικου παιδιού της - Πήγε με ψεύτικο διαβατήριο

Συνέλαβαν γυναίκα στο αεροδρόμιο μπροστά τα μάτια του ανήλικου παιδιού της - Πήγε με ψεύτικο διαβατήριο

Στη σύλληψη δύο γυναικών, ηλικίας 35 και 34 ετών, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το Σαββατοκύριακο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενες υποθέσεις πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 20.7.24 και περί ώρα 14:00 στον τομέα αναχωρήσεων του αερολιμένα Πάφου παρουσιάστηκε γυναίκα που θα ταξίδευε προς Γαλλία, η οποία παρουσίασε γαλλικό διαβατήριο. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το διαβατήριο ήταν γνήσιο, αλλά τα χαρακτηριστικά της φωτογραφίας ήταν διαφορετικά από την κοπέλα που παρουσιάστηκε εκεί.

Ανακρινόμενη ομολόγησε ότι τα στοιχεία της ήταν διαφορετικά και ότι πρόκειται για 35χρονη αιτήτρια πολιτικού ασύλου. Ακολούθως αυτή είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου συνελήφθη για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας , ενώ χθες 21.7.24 οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και εναντίον της εξασφαλίστηκε τριήμερη προσωποκράτηση.

Εξάλλου σε δεύτερη περίπτωση στις  21.7.24 χθες και περί ώρα 14:40 και πάλι στον τομέα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου παρουσιάστηκε γυναίκα με προορισμό τη Γαλλία δείχνοντας δελτίο ταυτότητας Γαλλίας, ενώ συνόδεύονταν από το 2χρονο ανήλικο παιδί της. Η γυναίκα, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, κατά τον διαβατηριακό έλεγχο επέδειξε γαλλικό δελτίο ταυτότητας και τα έγγραφα που παρουσίασε κατά τον διαβατηριακό έλεγχο ήταν γνήσια όμως τα χαρακτηριστικά της φωτογραφίας ήταν διαφορετικά.

Ανακρινόμενη ομολόγησε ότι δεν ήταν δικό της το διαβατήριο και ότι πρόκειται για 34χρονη γυναίκα αιτήτρια πολιτικού ασύλου. Ακολούθως αυτή συνελήφθη για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας και τέθηκε υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Περιμένεις να λάβεις επίδομα σύνταξη ή βοήθημα; Μάθε ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτές τις ημέρες

• «Φεγγάρι του Ελαφιού»: Εντυπωσιακές εικόνες από την εντυπωσιακή Πανσέληνο Ιουλίου – Πόσο θα διαρκέσει

• Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων - Δείτε τα αποτελέσματα των Παγκύπριων εξετάσεων

• Θερμοπληξία: Έχασε την μάχη με την ζωή 64χρονη - Στο Νοσοκομείο άλλα τρία πρόσωπα

• Ποια η κατάσταση της υγείας των δύο Εθνοφρουρών – Αυτός είναι ο κύριος λόγος κατάρρευσης του ενός



ΠτΔ: « Οι δηλώσεις Ερντογάν αντικατοπτρίζουν την αδυναμία Τουρκίας για τις θέσεις της»

ΠτΔ: « Οι δηλώσεις Ερντογάν αντικατοπτρίζουν την αδυναμία Τουρκίας για τις θέσεις της»

Οι δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, αντικατοπτρίζουν την αδυναμία που έχει η Τουρκία σε διεθνές επίπεδο, και όχι μόνο, για να περάσει τις απαράδεκτες θέσεις της, δήλωσε τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προσερχόμενος στο Κυπριακό Μουσείο, όπου έγινε η επίσημη τελετή παράδοσης των επαναπατρισθέντων αρχαιολογικών και εκκλησιαστικών αντικειμένων από το Μόναχο, που είχαν κλαπεί και εξαχθεί παράνομα από την κατεχόμενη Κύπρο από τον αρχαιοκάπηλο Aydin Dikmen και κρατούνταν από τις Γερμανικές αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top