ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκύπριες: Προτιμούν το εξωτερικό οι πρωτεύσαντες – Οι πρώτες δηλώσεις τους – Δείτε βίντεο

Παγκύπριες: Προτιμούν το εξωτερικό οι πρωτεύσαντες – Οι πρώτες δηλώσεις τους – Δείτε βίντεο

Ανακούφιση και ικανοποίηση εκφράζουν οι πρωτεύσαντες των Παγκυπρίων Εξετάσεων, οι οποίοι εξασφάλισαν θέσεις στις σχολές που επιθυμούσαν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» τρεις από τους πρωτεύσαντες, εξέφρασαν τα συναισθήματα τους, ενώ δυο εξ΄αυτών αποκάλυψαν ότι τους ενδιαφέρει να σπουδάσουν στο εξωτερικό.

Η Αντώνια Παναγιώτου Πρωτεύσασα Παγκυπρίων Εξετάσεων 2024 , η οποία εξασφάλισε θέση στο τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου (ΤΕΠΑΚ), μιλώντας στην εκπομπή αποκάλυψε οτι στόχος της είναι να σπουδάσει το εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γερμανία στον κλάδο της Πληροφορικής.

Από την πλευρά του ο Ιάσωνας Καλαβάς Πρωτεύσας Παγκύπριων Εξετάσεων, ο οποίος εξασφάλισε θέση το τμήμα Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, ανέφερε ότι ήταν η μοναδική του επιλογή και ότι για να πετύχει το στόχο του έκανε πολλές θυσίες τον τελευταίο χρόνο, παρότι προσάθησε να έχει μια ισορροπία στη ζωή του .

Ακόμα μια πρωτεύσασα η Νεφέλη Ζαχαρίου , εξασφάλισε θέση στο Τμήμα Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρο, αναφέροντας ότι η επιτυχία της στο μέτρο που ειχε στην ζωή της όσον αφορά διάβασμα, διασκέδαση. Ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να σπουδάσει Ψυχολογία αλλά στην Ελλάδα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Περιμένεις να λάβεις επίδομα σύνταξη ή βοήθημα; Μάθε ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτές τις ημέρες

• «Φεγγάρι του Ελαφιού»: Εντυπωσιακές εικόνες από την εντυπωσιακή Πανσέληνο Ιουλίου – Πόσο θα διαρκέσει

• Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων - Δείτε τα αποτελέσματα των Παγκύπριων εξετάσεων

• Θερμοπληξία: Έχασε την μάχη με την ζωή 64χρονη - Στο Νοσοκομείο άλλα τρία πρόσωπα

• Ποια η κατάσταση της υγείας των δύο Εθνοφρουρών – Αυτός είναι ο κύριος λόγος κατάρρευσης του ενός



ΠτΔ: « Οι δηλώσεις Ερντογάν αντικατοπτρίζουν την αδυναμία Τουρκίας για τις θέσεις της»

ΠτΔ: « Οι δηλώσεις Ερντογάν αντικατοπτρίζουν την αδυναμία Τουρκίας για τις θέσεις της»

Οι δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, αντικατοπτρίζουν την αδυναμία που έχει η Τουρκία σε διεθνές επίπεδο, και όχι μόνο, για να περάσει τις απαράδεκτες θέσεις της, δήλωσε τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προσερχόμενος στο Κυπριακό Μουσείο, όπου έγινε η επίσημη τελετή παράδοσης των επαναπατρισθέντων αρχαιολογικών και εκκλησιαστικών αντικειμένων από το Μόναχο, που είχαν κλαπεί και εξαχθεί παράνομα από την κατεχόμενη Κύπρο από τον αρχαιοκάπηλο Aydin Dikmen και κρατούνταν από τις Γερμανικές αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top