ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 18χρονο: «Έτρεχε» φτιαγμένος και μεθυσμένος - Προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς

Χειροπέδες σε 18χρονο: «Έτρεχε» φτιαγμένος και μεθυσμένος - Προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς

Λίγο πριν τις δύο σήμερα τα ξημερώματα, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στην Αγία Νάπα, αντιλήφθηκαν όχημα ενοικιάσεως να οδηγείται με μεγάλη ταχύτητα και στη θέα του περιπολικού, ο οδηγός να προσπαθεί να διαφύγει αυξάνοντας ταχύτητα και οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα.

Ο οδηγός αφού συνέχισε την πορεία του προσπαθώντας να διαφύγει, εισήλθε σε χώρο στάθμευσης διαμερισμάτων και αναγκάστηκε να σταματήσει. Τα μέλη της τροχαίας πλησίασαν τον οδηγό του οχήματος και κατά την συνομιλία μαζί του αντιλήφθηκαν ότι από το αυτοκίνητο αναδυόταν έντονη μυρωδιά κάνναβης.

Οι αστυνομικοί αφού εξήγησαν στον οδηγό τις υπόνοιες που είχαν προχώρησαν σε έρευνα του οχήματος όπου εντόπισαν ένα ελαφρώς καπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη με βιομηχανοποιημένων καπνό, δύο νάιλον σακουλάκια που περιείχαν ξηρή φυτική ύλη κάνναβη βάρους επτά περίπου γραμμαρίων και μία μαύρη ζυγαριά ακριβείας.

Από έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν ηλικίας 18 ετών και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα της κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και Β.

Ενώ συνεχιζόταν η έρευνα ο 18χρονος που στεκόταν δίπλα έξω από το όχημα του, προσπάθησε να απομακρυνθεί και έριξε στο έδαφος ένα πακέτο τσιγάρα, το οποίο αφού παραλήφθηκε διαπιστώθηκε ότι περιείχε τρία νάιλον σακουλάκια διαφορετικού μεγέθους που περιείχαν άσπρη ουσία κοκαΐνη βάρους 7,5 γραμμαρίων.

Στον 18χρονο διενεργήθηκε έλεγχος ναρκοτεστ και αλκοτέστ με θετικό αποτέλεσμα.

Αργότερα σήμερα ο συλληφθείς αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο.

Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα της κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και Β, προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και Β από άλλο πρόσωπο και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.

Την υπόθεση διερευνούν το Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Περιμένεις να λάβεις επίδομα σύνταξη ή βοήθημα; Μάθε ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτές τις ημέρες

• «Φεγγάρι του Ελαφιού»: Εντυπωσιακές εικόνες από την εντυπωσιακή Πανσέληνο Ιουλίου – Πόσο θα διαρκέσει

• Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων - Δείτε τα αποτελέσματα των Παγκύπριων εξετάσεων

• Θερμοπληξία: Έχασε την μάχη με την ζωή 64χρονη - Στο Νοσοκομείο άλλα τρία πρόσωπα

• Ποια η κατάσταση της υγείας των δύο Εθνοφρουρών – Αυτός είναι ο κύριος λόγος κατάρρευσης του ενός



ΠτΔ: « Οι δηλώσεις Ερντογάν αντικατοπτρίζουν την αδυναμία Τουρκίας για τις θέσεις της»

ΠτΔ: « Οι δηλώσεις Ερντογάν αντικατοπτρίζουν την αδυναμία Τουρκίας για τις θέσεις της»

Οι δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, αντικατοπτρίζουν την αδυναμία που έχει η Τουρκία σε διεθνές επίπεδο, και όχι μόνο, για να περάσει τις απαράδεκτες θέσεις της, δήλωσε τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προσερχόμενος στο Κυπριακό Μουσείο, όπου έγινε η επίσημη τελετή παράδοσης των επαναπατρισθέντων αρχαιολογικών και εκκλησιαστικών αντικειμένων από το Μόναχο, που είχαν κλαπεί και εξαχθεί παράνομα από την κατεχόμενη Κύπρο από τον αρχαιοκάπηλο Aydin Dikmen και κρατούνταν από τις Γερμανικές αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top