ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιθυμεί επέκταση του Θερινού Σχολείου η Υπουργός Παιδείας

Επιθυμεί επέκταση του Θερινού Σχολείου η Υπουργός Παιδείας

Θέλουμε να επεκτείνουμε τον θεσμό του Θερινού Σχολείου σε όλα τα ειδικά σχολεία, αλλά και σε άλλα σχολεία, δήλωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα στο Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας, το οποίο λειτουργεί ως Θερινό Σχολείο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της η Υπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή της για το ότι παρατηρείται αύξηση στη συμμετοχή φέτος.

Πρόσθεσε ότι «είναι ένας θεσμός ο οποίος είναι αναγκαίος και για τα παιδιά και για τις οικογένειές τους στον οποίο δώσαμε πολύ μεγάλη σημασία».

Όπως είπε η κ. Μιχαηλίδου, «θέλουμε να τον αναβαθμίσουμε ακούγοντας τις εισηγήσεις των συμμετεχόντων και θέλουμε κυρίως να τον επεκτείνουμε και σε όλα τα ειδικά σχολεία, αλλά και σε άλλα σχολεία».

Ανέφερε πως «είναι σημαντικό για μας ότι στο πλαίσιο του Θερινού Σχολείου προσφέρεται δωρεάν πρόγευμα, δωρεάν μεταφορά των παιδιών κάτι που διευκολύνει τις οικογένειες».

Η Υπουργός Παιδείας είπε ότι «είμαστε εδώ για να αξιολογήσουμε τον θεσμό στην καθημερινότητά του, να ακούσουμε τους ανθρώπους που εργάζονται εδώ, τους γονείς των παιδιών και τα ίδια τα παιδιά -γιατί έχουν και οι ίδιοι πολλές και σημαντικές εισηγήσεις - ώστε να κάνουμε τον θεσμό καλύτερο».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Περιμένεις να λάβεις επίδομα σύνταξη ή βοήθημα; Μάθε ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτές τις ημέρες

• Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Δυσκολεύουν το έργο οι ισχυροί άνεμοι

• Καταγγέλλουν τον Φειδία για τα «απαξιωτικά» λόγια του – Ζητούν να απολογηθεί στην κάθε μάνα, σύζυγο, αδερφό και παιδί αγνοουμένου

• Παγκύπριες: Προτιμούν το εξωτερικό οι πρωτεύσαντες – Οι πρώτες δηλώσεις τους – Δείτε βίντεο

• «Φεγγάρι του Ελαφιού»: Εντυπωσιακές εικόνες από την εντυπωσιακή Πανσέληνο Ιουλίου – Πόσο θα διαρκέσει



ΠτΔ: « Οι δηλώσεις Ερντογάν αντικατοπτρίζουν την αδυναμία Τουρκίας για τις θέσεις της»

ΠτΔ: « Οι δηλώσεις Ερντογάν αντικατοπτρίζουν την αδυναμία Τουρκίας για τις θέσεις της»

Οι δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, αντικατοπτρίζουν την αδυναμία που έχει η Τουρκία σε διεθνές επίπεδο, και όχι μόνο, για να περάσει τις απαράδεκτες θέσεις της, δήλωσε τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προσερχόμενος στο Κυπριακό Μουσείο, όπου έγινε η επίσημη τελετή παράδοσης των επαναπατρισθέντων αρχαιολογικών και εκκλησιαστικών αντικειμένων από το Μόναχο, που είχαν κλαπεί και εξαχθεί παράνομα από την κατεχόμενη Κύπρο από τον αρχαιοκάπηλο Aydin Dikmen και κρατούνταν από τις Γερμανικές αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top